Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Συνάντηση Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης με εκπροσώπους αγροτών Πιερίας


Τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης επισκέφθηκαν εκπρόσωποι του αγροτικού κόσμου του Νομού μας και συγκεκριμένα τον κ. Τσιμήτρη Δημήτριο, Περιφερειακό Σύμβουλο και υπεύθυνο αγροτικών θεμάτων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, τον κ. Βάγια Χρήστο, Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Δίου Ολύμπου και τον κ. Τοπάλη Γεώργιο, Αντιπρόεδρο του Συνεταιρισμού Καρίτσας υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος κ. Ρέχας Κωνσταντίνος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Πάππας Νικόλαος και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Μπίρτση Αναστασία.


          Οι εκπρόσωποι των αγροτών της Πιερίας ενημέρωσαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης για τα αιτήματά τους επί του επικείμενου ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου καθώς και για την απόφασή τους να αντιδράσουν δυναμικά στη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους με την έναρξη των κινητοποιήσεών τους από την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου.
          Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης κ. Ρέχας εξέφρασε τη συμπαράσταση του εμπορικού κόσμου στους αγρότες για την εξεύρεση λύσης επί των δίκαιων αιτημάτων τους καθώς το επικείμενο ασφαλιστικό νομοσχέδιο αφορά και επηρεάζει άμεσα όλους τους Έλληνες πολίτες όλων των κοινωνικών ομάδων, πλήττει κατάφορα τον πρωτογενή τομέα αλλά και κάθε μορφής επιχειρηματική δραστηριότητα στη χώρα μας.

          Από κοινού αποφασίστηκε να υπάρξει νέα συνάντηση των εκπροσώπων του αγροτικού κόσμου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης προς πληρέστερη ενημέρωση για τη μορφή των αγροτικών κινητοποιήσεων και των περαιτέρω αποφάσεων που θα ληφθούν.