Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Ανακοίνωση του Σύλλογου Ιδιοκτητών & Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Παραλίας


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σύλλογο Ιδιοκτητών & Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων  Παραλίας ενημερώνει τα μέλη του ότι φέτος θα γίνουν οι εκλογές του συλλόγου για την ανάδειξη του νέου Διοικητικό Συμβούλιο.
Θα θέλαμε από τώρα να σας ζητήσουμε να σκεφτείτε την υποψηφιότητα σας, ώστε να διασφαλίζεται η συνέχεια του σημαντικού έργου που έχει κάνει ο σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια, και έχει ενισχύσει τη θέση της στην τουριστική βιομηχανία, να συνεχιστεί η προσφορά του συλλόγου στην κοινωνία και στον τόπο μας, για το καλό όλων μας και προς όφελος της περιοχής μας.




Η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών ορίστηκε για την Κυριακή   06 Μαρτίου, θα ενημερωθείτε για την  ώρα και το τόπο που θα γίνει η Γενική Συνέλευση με επόμενη ενημέρωση.

  Επισήμανση: Η εκλογή των μελών του Δ.Σ. και της εξελεγκτικής επιτροπής θα γίνει μεταξύ των μελών του Συλλόγου που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο (συνδρομή 2015).
Όσοι ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι μπορούν από τώρα να προσέλθουν στο γραφείο για να συμπληρώσουν την αίτηση υποψηφιότητας, η τελευταία μέρα που μπορεί να γίνει η δήλωση για την υποψηφιότητα θα είναι η Πέμπτη, 03 Μαρτίου και ώρα 4 μ.μ. για να μπορούν να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο.

 Σας ευχαριστούμε.
                                                                 
         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                                              ΤΟΥ Δ.Σ
                                                       
                                                                ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ    ΒΕΙΔΑΜΕΝΙΔΗΣ