Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

«Η πιο όμορφη μέρα» και το θεατρικό εργαστήρι 'ΑΥΛΑΙΑ' του σκηνοθέτη Ανδρέα Μιχαήλ, μάγεψαν το κοινό στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς ‘Μελίνα Μερκούρη’.


Υποκλίθηκε το κοινό της Θεσσαλονίκης και της Καλαμαριάς στην "πιο όμορφη μέρα', αγκαλιάζοντας την ιστορία της Κύπρου, την ιστορία της πατρίδας μας

Στις 23 Ιανουαρίου το θεατρικό εργαστήρι ‘Αυλαία’ μετακόμισε στην Καλαμαριά για μια και μοναδική παράσταση στο Θέατρο ‘Μελίνα Μερκούρη’.
Σε ένα κατάμεστο θέατρο και με την παρουσία των αρχών του Δήμου Καλαμαριάς, του Γενικού Πρόξενου της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη κ. Αντώνη Μανδρίτη και Κυπριακών Συλλόγων, ο σκηνοθέτης Ανδρέας Μιχαήλ μετέφερε από σκηνής το έργο του Φάνου Ναθαναήλ με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ στην Κύπρο.



Το συνεχές χειροκρότημα του κόσμου ήταν η ηθική επιβράβευση για τους ηθοποιούς του θεατρικού εργαστηρίου ‘ΑΥΛΑΙΑ’ και παράλληλα ένας φόρος τιμής στους ήρωες της ΕΟΚΑ.


*Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 7:30 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης ‘ΕΚΑΒΗ’ θα δοθεί μια τελευταία παράσταση για το κοινό της Κατερίνης, με είσοδο ελεύθερη για όλους τους πολίτες.