Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Το έγκλημα του ΤΑΙΠΕΔ συνεχίζεται


Βασιλικότερη του βασιλέως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.


Το "υπό κατάργηση" ΤΑΙΠΕΔ έχει μετατραπεί σε ένα ατελείωτο παζάρι εκποίησης ακινήτων, εκτάσεων, οργανισμών του ελληνικού δημοσίου. Περιουσίας του ελληνικού λαού που έχει πληρώσει με τους κόπους του εδώ και χρόνια.

Εδώ και δύο μέρες με τον αριθμό ακινήτου: 32658-32659 εκποιούνται 52000 σχεδόν τ.μ. παραθαλάσσιου οικοπέδου στην Παραλία Καλλιθέας Πιερίας.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε τι άλλο θα προκύψει προς πώληση παρά τους αγώνες των προηγούμενων ετών ενάντια στο ξεπούλημα των τότε κυβερνήσεων όπου υπήρξε απόσυρση των προς πώληση εκτάσεων. Σημερινοί μνημονιακοί κυβερνητικοί βουλευτές ήταν τότε πρώτοι στον αγώνα ενάντια στο ΤΑΙΠΕΔ, τώρα φανατικοί χειροκροτητές των μνημονίων και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας. Τους καλούμε να παρουσιάσουν την λίστα με την προς πώληση δημόσια περιουσία στην Πιερία και την στάση τους απέναντι σε αυτό το έγκλημα. Η τυχόν σιωπή τους τους καθιστά απόλυτα συνενόχους. Ο λαός μας δεν θα κάτσει με τα χέρια σταυρωμένα, θα ακυρώσουμε το μέγα αυτό σκάνδαλο της εκποίησης της χώρας στους "επενδυτές".