Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

 Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας: «Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας βελτιώνει μέσα από παρεμβάσεις την  καθημερινότητα και την ποιότητα  ζωής των ανθρώπων»
 Συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας καταγράφουν σε καθημερινή βάση φθορές στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και επιχειρούν άμεσα προς αποκατάστασή τους, προκειμένου να διασφαλίσουν ασφαλείς τις μετακινήσεις τόσο των πολιτών όσο και των επισκεπτών του τόπου.


Ολοκληρώθηκαν από την αρμόδια διεύθυνση της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικού οδοστρώματος (κλείσιμο λακκουβών) στην 3η Επαρχιακό οδό από Κατερίνη-Εξοχή-Τόξο-Καταλώνια-Έλαφο, στη 13η Επαρχιακή οδό από Αιγίνιο-Κολινδρό-Καστανιά-Ρυάκια και στη 2η Επαρχιακή οδό από Κατερίνη-Γανόχωρα-Τρίλοφο-Ρυάκια.


Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει το τεχνικό της πρόγραμμα για συντήρηση και αποκατάσταση του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της. Τηρώντας τις υποσχέσεις, υλοποιώντας έργα και συντηρώντας υποδομές με επίκεντρο τον πολίτη και την ανάπτυξη της περιοχής, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας βελτιώνει μέσα από παρεμβάσεις την  καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής των ανθρώπων. Επισημαίνεται, ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα προχωρά  καθ’όλη τη διάρκεια του έτους σε αναγκαίες παρεμβάσεις που εντάσσονται σε εργολαβίες που σκοπό έχουν να καταστήσουν ασφαλέστερη και ανετότερη την κυκλοφορία των οχημάτων.