Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Π.Α.ΜΕ. Πιερίας-ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤH ΣΥΣΚΕΨΗ


Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες, Άνεργοι, Αγρότες, Αυτοαπασχολούμενοι, Γυναίκες, Νέοι και Νέες,
 Η Τ.Γ. του Π.Α.ΜΕ.  σας καλεί την Παρασκευή  19/2/2016 σε ανοιχτή σύσκεψη για να συζητήσουμε τα αποτελέσματα της απεργίας στις 4 Φλεβάρη καθώς επίσης και την κλιμάκωση του αγώνα.


Η απεργία της 4ης Φλεβάρη  μας δίνει τη δυνατότητα να βγάλουμε χρήσιμα  συμπεράσματα  για την πορεία του αγώνα ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου, τους σχεδιασμούς  της κυβέρνησης, των κομμάτων της πλουτοκρατίας και το ρόλο του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού. Ο αντιασφαλιστικός νόμος  λαιμητόμος  που καταργεί  στην ουσία τη σύνταξη, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, που είναι και ο διακαής  πόθος του κεφαλαίου για να μετατρέψει στην ουσία την ασφάλιση σε ιδιωτική υπόθεση, μετατρέπει πλέον το δικαίωμα στην  ασφάλιση και την υγεία σε πλήρες εμπόρευμα. Αυτό το νομοσχέδιο τερατούργημα  που ετοιμάζουν να φέρουν στη βουλή κυβέρνηση-Ε.Ε.-κεφάλαιο, είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα  νέα  νομοσχέδια λαιμητόμο, όπως το  φορολογικό, τις εργασιακές σχέσεις λάστιχο, το νόμο για τις συνδικαλιστικές ελευθερίες, κλπ. Πρόκειται για μια γενικευμένη επίθεση από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τα κόμματα του κεφαλαίου, την Ε.Ε, που δεν θα έχουν  τελειωμό  αν δεν τους σταματήσουμε.
Όλοι στη  σύσκεψη  στις  19/2/2016  και ώρα 6.30μμ στην αίθουσα  του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης. Απαντάμε  με νέα 48ωρη απεργία  μόλις κυβέρνηση και κουαρτέτο  φέρουν το νομοσχέδιο στη βουλή.
Τέρμα πια στις αυταπάτες ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες.

 Γραφείο τύπου Π.Α.ΜΕ. Πιερίας