Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Ευχαριστήριο της διεύθυνσης, του συλλόγου διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 19ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Κατερίνης

Την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης και συγκεκριμένα το τμήμα  ΟΜ.ΕΚ.ΕΝ επισκέφτηκε το σχολείο μας και χάρισε στους μαθητές μας 20 χαρταετούς. Τους χαρταετούς κατασκεύασαν οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ από ανακυκλώσιμα υλικά και φέρουν επάνω τους το σήμα της ανακύκλωσης. Ενημέρωσαν τα παιδιά  μας για τα υλικά που ανακυκλώνουμε, για τα περιβαλλοντικά οφέλη και για την δική μας ηθική ικανοποίηση προστατεύοντας το περιβάλλον. Επίσης μας έδειξαν πως μπορούμε να κατασκευάσουμε τον δικό μας χαρταετό.


Ευχαριστούμε θερμά για την ιδιαίτερη πρωτοβουλία τους. Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στον   διευθυντή Τσερμπάκ Κύριλλο και τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό Μαθιουδάκη Ευάγγελλο του 2ου ΕΠΑΛ για όλες τις δράσεις τους και για τους ενεργούς και ευαισθητοποιημένους μαθητές που είναι μία πολύ σημαντική φωνή στην Πιερία.

Παρακάτω είναι μια φωτογραφία μέσα στην αίθουσα που σε λίγους μήνες με την συνεργασία του 2ου ΕΠΑΛ και άλλων φορέων της πόλης μας μετά το 2ο υπαίθριο παζάρι που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου στην κεντρική πλατεία  θα ολοκληρωθεί ως βιβλιοθήκη.

Εκ μέρους του σχολείου

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων