Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Αισιόδοξα μηνύματα από την ομάδα Ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης


Με πολύ καλή παρουσία και ένα χάλκινο μετάλλιο  από τους ιστιοπλόους του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης ολοκληρώθηκε  ο διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας  με την επωνυμία «Κύπελλο  Άνοιξης» που διοργάνωσε στο Θερμαϊκό κόλπο ο Ναυτικός  Όμιλος Θεσσαλονίκης. Παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες (άπνοια) δεν ήταν ευνοϊκές, οι 5 αθλητές του Ν.Ο.ΚΑΤ., με τις οδηγίες του προπονητή Β. Λύρα, έδειξαν ότι αγωνιστικά βρίσκονται σε καλό δρόμο και στους επόμενους  αγώνες αναμένονται ακόμη καλύτερες εμφανίσεις.


Το χάλκινο μετάλλιο και την 3η θέση στην κατηγορία Laser 4.7, κατέλαβε o αθλητής του ΝΟΚΑΤ. Βαρμπένης Ευάγγελος. 
Στην ίδια κατηγορία πολύ καλές παρουσίες είχαν και οι Πετρίδου Ειρήνη- Ιωάννα που  κατατάχθηκε στη 18η θέση και  Κυριακίδης Σπύρος  στην 20η  θέση.

Στην κατηγορία Optimist  η Μυστακιδου Άννα κατέλαβε την 39η  θέση σε 70 αθλητές ενώ η Καβακίδου  Μαρία-Παναγιώτα την 67η  θέση.
Η γενική παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης κρίνεται ικανοποιητική.  Ο Μάρτιος αναμένεται να προσφέρει και νέες επιτυχίες και διακρίσεις στο τμήμα καθώς  οι αθλητές του ΝΟΚΑΤ θα συμμετάσχουν στους αγώνες του Περιφερειακού Πρωταθλήματος  Βορειοδυτικής Ελλάδας  στη Θεσσαλονίκη και στα Ιωάννινα.

Στους αγώνες παρευρέθηκε ο  Πρόεδρος του Ν.Ο.ΚΑΤ. Κώστας Καρυώτης ο οποίος μαζί με τον έφορο και το  Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης  συγχαίρει για τη θετική παρουσία τους αθλητές του τμήματος και εύχεται νέες επιτυχίες.