Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΑΠΟ ΕΚΟΦΝΣ

Η Κ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ. ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΟΥ 2015
          Σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Μαρτίου στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία (Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ.) βράβευσε τους αθλητές αθλήτριες που διακρίθηκαν το 2015 στο Παγκόσμιο, Ευρωπαϊκό και Βαλκανικό Πρωτάθλημα.


          Ο χορός των αθλητικών βραβεύσεων άνοιξε με την απονομή από τα χέρια του Προέδρου της Ε.Ο.Ε. Σπ. Καπράλου, τιμητικής διάκρισης, στο πλήρωμα του διπλού σκιφ γυναικών με την Κατερίνα Νικολαΐδου του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης και τη Σοφία Ασουμανάκη του Ε.Ν.Ο.Αιγυπτιωτών για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016.
          Η Κατερίνα Νικολαΐδου που το ίδιο βράδυ εμφανίστηκε στη μικρή οθόνη εκπροσωπώντας το Ολυμπιακό πλήρωμα του διπλού σκιφ γυναικών, σε ειδικό αφιέρωμα της ΕΡΤ 1, δήλωσε τη χαρά της για τη βράβευσή της από την ΕΚΟΦΝΣ  και μίλησε για τη σκληρή προσπάθεια που καταβάλλουν μαζί με τη Σοφία Ασουμανάκη με στόχο μια όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση στο Ρίο, ενώ ο Ομοσπονδιακός προπονητής Τζ.Ποστιλιόνι, έθεσε ψηλά τον πήχη μιλώντας για χρυσό Ολυμπιακό Μετάλλιο.
          Η κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια στην ίδια συνέντευξη μίλησε για το αγαπημένο της άθλημα αλλά και την ώθηση και στήριξη που είχε από τα πρώτα της βήματα στην κωπηλασία, από τον πατέρα της, (παλιό πρωταθλητή του Ν.Ο.ΚΑΤ.) ,τον προπονητή της Γ.Μπικογιάννη και τον παλιό πρωταθλητή κωπηλασίας και σημερινό Πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Κ.Καρυώτη.  Ακόμη μίλησε για το "γεμάτο" αγωνιστικό πρόγραμμα του Καλοκαιριού, που περιλαμβάνει διεθνή μίτινγκ, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ελβετία και κορυφώνεται με τους Ολυμπιακούς Αγώνες τον Αύγουστο στη Βραζιλία.
Ο Έφορος Δ. Σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ.

Κώστας Σακκάς