Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Παράσταση διαμαρτυρίας της Λαϊκής Επιτροπής Κατερίνης στην Εφορία Κατερίνης.

Παράσταση διαμαρτυρίας της Λαϊκής Επιτροπής Κατερίνης στην Εφορία Κατερίνης.

Μια νέα μαζική παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε η Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης και απαίτησε  να επιστραφεί  το  σχολικό επίδομα που έκλεψε η κυβέρνηση μέσω της εφορίας από μια μονογονεϊκή οικογένεια, με τη μητέρα να είναι μακροχρόνια άνεργη και άρρωστη χωρίς κανένα εισόδημα. 


Οι υπεύθυνοι της εφορίας  διαλαλούσαν την πραμάτεια τους λέγοντας οτι δεν  έκαναν κατάσχεση από τον ακατάσχετο λογαριασμό της εν λόγω μητέρας, αλλά  έκαναν συμψηφισμό  με το χρέος που είχε στην εφορία. 
Η αναλγησία, το αναποδογύρισμα των λέξεων και η προκλητικότητα τους σε όλο τους  το μεγαλείο.  Η Λ.Ε. απαίτησε και πέτυχε να μιλήσει με υπεύθυνο  του  υπουργείου  οικονομικών, πάρα την αρχική άρνηση των προϊσταμένων της εφορίας.
Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο εκπρόσωπος  της Λ.Ε. με τον υπεύθυνο του υπουργείου οικονομικών πήρε την υπόσχεση  οτι οι υπηρεσίες του υπουργείου  οικονομικών  θα εξετάσουν το αίτημα που υπέβαλε η Λ.Ε. για την επιστροφή  του σχολικού επιδόματος και θα απαντήσουν. 
 
Η  Λ.Ε. δήλωσε πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω και θα συνεχίσει  τον αγώνα της για να επιστραφεί  το  σχολικό επίδομα  που έκλεψαν από την άνεργη οικογένεια. Κάλεσε τους παραβρισκόμενους στην εφορία, να συντονίσουν τα βήματα τους με τους ανθρώπους της Λ.Ε. για να μαζικοποιηθούν και να πολλαπλασιαστούν οι αγώνες ενάντια στη φοροληστεία που αφανίζει τη λαϊκή οικογένεια.
Κάλεσε  επίσης τους εργαζόμενους στην εφορία, οι οποίοι είναι και αυτοί  θύματα της πολιτικής του κεφαλαίου, να σηκώσουν το ανάστημά τους μέσα από το σύλλογό τους, να ενωθούν με όλο το λαό και να απαιτήσουμε να καταργηθούν όλοι οι αντιλαϊκοί νόμοι που ληστεύουν το λαό, και απαλλάσσουν τους  επιχειρηματικούς ομίλους που ευθύνονται  για την καπιταλιστική οικονομική κρίση και, κρατούν  παράνομα στα χέρια τους τον πλούτο που παράγουν οι εργαζόμενοι.

Γραφείο τύπου ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ