Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

3 ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2ο ΑΓΩΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

3 ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2ο ΑΓΩΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 27 Μαρτίου, με ιδιαίτερα καλές εμφανίσεις από τους κατερινιώτες κωπηλάτες, ο 2ος Αγώνας Αξιολόγησης για την Εθνική Ομάδα, με τη συμμετοχή πάνω από 150 επίλεκτων αθλητών από όλη την Ελλάδα και την Εθνική Ομάδα της Λιθουανίας που βρίσκεται στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, για προετοιμασία.


Από το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης συμμετείχαν 7 αθλητές και αθλήτριες. Στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών-Νέων οι: Κατερίνα Νικολαΐδου στο σκιφ, ο Καραμήτρος Θωμάς στη Δίκωπο Ελαφρών Βαρών ο Κακούρης Νίκος στη δίκωπο νέων και ο Χαρισσόπουλος Αντώνης στο σκιφ Νέων. Στην κατηγορία παίδων πήραν μέρος οι : Χατζησαββίδης Χρήστος και Νάστος Σωτήρης στη δίκωπο και Μαχαιρίδης Κυριάκος στο σκιφ.
Με το πέρας του διημέρου των αγώνων αξιολόγησης, ο εθνικός προπονητής κος Τζιάνι Ποστιλιόνε, επέλεξε αθλητές και αθλήτριες που παρέμειναν στο Σχινιά για προετοιμασία και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο διεθνές μίτινγκ «Paolo d’ Aloja» το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου στο Πιεντιλούκο της Ιταλίας. Ανάμεσά τους και οι τρεις πρωταθλητές του Ν.Ο.ΚΑΤ. Κατερίνα Νικολαΐδου, Καραμήτρος Θωμάς και Κακούρης Νίκος, με μεγάλη εμπειρία σε διεθνείς αγώνες.
Τα συγχαρητήρια στους αθλητές και στον προπονητή τους Γ.Μπικογιάννη έδωσε εκ μέρους της Διοίκησης ο Πρόεδρος του Ν.Ο.ΚΑΤ. Κώστας Καρυώτης, για τη συνολική καλή εμφάνιση της αποστολής και ευχήθηκε υγεία και καλή συνέχεια στην προσπάθειά τους για την επίτευξη των στόχων τους.
Ο Έφορος Δημ. Σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ.

Κώστας Σακκάς