Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

12/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ- ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ

12/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ- ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ
Την Τρίτη 19-4-2016 το σχολείο μας πραγματοποίησε ποδηλατοβόλτα στην οποία συμμετείχαν μαθητές  των τάξεων Γ΄,  Δ΄,  Ε΄ και ΣΤ΄.
Την οργάνωση και το σχεδιασμό  ανέλαβε ο γυμναστής  και Υπ/ντής του Σχολείου μας κ. Ζήσης Παναγιώτης.


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά:
•        Τα μέλη της ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  οι οποίοι, την προηγούμενη μέρα (Δευτέρα 18-4-2016), έκαναν μια πλούσια ενημέρωση στους μαθητές για τη σωστή χρήση του ποδηλάτου, ώστε να μάθουν τα παιδιά να κινούνται με ασφάλεια εντός του αστικού περιβάλλοντος.
•        Την ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και
•        Το ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ-ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ» του ΕΡΥΡΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ,





οι οποίοι ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμά μας, συμβάλλοντας στην ασφαλή διεξαγωγή της ποδηλατοβόλτας μας
•        Τους γονείς των παιδιών μας, οι οποίοι, με τη συμμετοχή τους έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την αναγκαιότητα του ποδήλατου στη ζωή μας.
•        Τους Εκπαιδευτικούς του σχολείου, οι οποίοι βοήθησαν στην επιτυχία της δράσης μας, είτε με τη συμμετοχή τους στην ποδηλατοβόλτα, είτε με την παραμονή τους στο σχολείο και πέραν των διδακτικών τους υποχρεώσεων, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του σχολείου και η ολοκλήρωση της δράσης με τις ασκήσεις-παιχνίδια ισορροπίας στον αύλειο χώρο του σχολείου.
•        Τέλος, παράλληλα με τα συγχαρητήριά μας, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» οφείλουμε στα ίδια τα παιδιά, τα οποία με κέφι και ενθουσιασμό συνεργάστηκαν άψογα με τους δασκάλους τους, έτσι, ώστε παρά τη μεγάλη συμμετοχή (ξεπέρασε κάθε προηγούμενο: 114 παιδιά στο σύνολο των 138 που φοιτούν στις Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις) να διεξαχθεί με απόλυτη επιτυχία η ποδηλατοβόλτα  μας.
Συνεχίζουμε με καλή διάθεση, έχοντας  την πόρτα του σχολείου μας ανοιχτή σε ό,τι καλό και ωφέλιμο για τα παιδιά μας.
                                                               Η Δ/ντρια
                                                         Καραμάνου Βαϊτσα