Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΛΧΑΖΙΔΗΣ: Η αξιοπρέπεια είναι δύσκολη έννοια για κάποιους που την έχουν ξεχάσει.


Η αξιοπρέπεια κύριοι της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν αγοράζετε με αυτά τα οποία προσπαθείτε να μας ξεγελάσετε .

Αυτά είναι τα τρόφιμα που πείρα για την πενταμελή οικογένεια μου στην 3 κατά σειρά διανομή που έγινε από τον Δήμο Κατερίνης .


Ευτυχώς όλα τα προϊόντα που έλαβα μέχρι σήμερα είναι τουλάχιστον " Ελληνικά " ε κάτι είναι και αυτό .

Για να μην μπερδευτεί κανένας σας παραθέτω εκτός του φωτογραφικού υλικού και πλήρη λίστα :

2 συσκευασίες λάδι του 1 λίτρου
2 συσκευασίες φακές ψιλές των 500gr
2 συσκευασίες φασόλια μέτρια των 500gr
1 συσκευασία απορρυπαντικό πλυντηρίου σε σκόνη 1,68 kg
4 συσκευασίες μακαρόνια Νο 6 των 500gr
και μία (1) σούπερ συσκευασία οδοντόκρεμα 75ml την οποία θα πάρουμε " παρτούζα" όλοι η οικογένεια για να πλένουμε τα δόντια μας μην τυχών και χαλάσουν από την υπερβολική χρίση με τα τρόφιμα που παραλάβαμε .

Και όπως έγραψα και στην αρχή λόγο του όλοι εσείς οι κυβερνώντες έχετε χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας αυτό δεν σας δίνει το δικαίωμα να κλέψετε την δική μας με το όποιο τίμημα .

Αν αυτό είναι το " πολυδιαφημισμένο " σας πρόγραμμα για την ανθρωπιστική κρίση τότε λυπάμαι αλλά εγώ αρνούμαι να συμμετάσχω σε αυτό .

Αν θα πρέπει κάθε φορά να κατεβαίνω από το χωριό μου πληρώνοντας  1,70 + 1,70 = 3,40 ευρώ εισιτήριο και μετά ποδαρόδρομο μέχρι το ΤΕΙ και πίσω για να πάρω αυτήν την βοήθεια δυστυχώς δεν μπορώ , αδυνατώ να συνεχίσω να το κάνω .

Όχι πως δεν τα έχω ανάγκη αυτά που μας προσφέρετε αλλά προκειμένου να συνεχίσω να μένω "Αξιοπρεπείς " μπορώ και χωρίς αυτά , σας τα χαρίζω λοιπόν να τα δώσετε όπου εσείς νομίζετε αλλά να σας κάνω το χατήρι ώστε να με θεωρείτε " επαίτη " ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΩ .

Υ.Γ  1) Θέλω να υπογραμμίσω πως και τις 3 φορές που πείρα αυτά που δικαιούμαι η οργάνωση και η εξυπηρέτηση από πλευράς του Δήμου και των εθελοντών ήταν άψογη ! ! !

Υ.Γ 2) Για να μην με λέτε και αχάριστο για ότι έλαβα ως σήμερα σας το ανταποδίδω με την παρακάτω φωτογραφία με ένα 100% Ελληνικό βιολογικό προϊόν από την μητέρα γη που πέραν όλων των άλλων ο κάθε ένας σας μπορεί να το χρησιμοποιήσει ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του .



Αλχαζίδης Αναστάσιος