Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Συγχαρητήρια ανακοίνωση γονέα –αναγνώστη μας για τη γιορτή λήξης του 2ου δημοτικού σχολείου Κατερίνης


Μπράβο , μπράβο , μπράβο

Ως γονέας που είχα την τύχη να παρακολουθήσω την χθεσινή μοναδική γιορτή λήξης του 2ου Δημοτικού σχολείου δεν μπορώ παρά να εκφράσω τον ενθουσιασμό μου , την συγκίνηση μου να πω , την υπερηφάνεια ή και όλα μαζί για αυτό που παρουσίασαν τα παιδιά μας αλλά και για την καταπληκτική δουλειά των δασκάλων τους .
 
Για δύο περίπου ώρες τα παιδιά μας, μας καθηλώσανε και μας γεμίσανε συναισθήματα μοναδικά . Μουσικές ,κείμενα , ποιήματα χορευτικά , τραγούδια ένα κοινό ξεσηκωμένο να αποθεώνει και να χειροκροτεί ασταμάτητα . Μεγάλες στιγμές , μεγάλη συγκίνηση

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για να βγει αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα . Ιδιαίτερα όμως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές της εκδήλωσης τους πολύ αξιόλογους δασκάλους μας κ. Κυρμανίδη και κα Αναστασιάδου στις δασκάλες της θεατρικής αγωγής και της μουσικής , στον ακούραστο γυμναστή μας και ψυχή της εκδήλωσης κ .Βλάγκα και βέβαια σε όλους όσους βοήθησαν για να βγει αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα . Πολλά μπράβο και στο σύλλογο γονέων του σχολείου μας που πραγματικά επιτελεί ξεχωριστό έργο και φυσικά ένα μεγάλο μπράβο για την εντυπωσιακή παρουσία τους στην εκδήλωση με το χορευτικό των γονέων .

Τέλος , πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην κεφαλή του σχολείου μας τον επί πολλά έτη Δ/ντην μας κ. Ναχόπουλο που πραγματικά έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη των εκδηλώσεων του σχολείου μας και είναι πάντα αρωγός και μπροστάρης υποστηρίζοντας και ενθαρρύνοντας κάθε εκδήλωση με τον δικό του μοναδικό τρόπο .

Να στε όλοι καλά και να μας χαρίζετε πάντα τέτοιες μοναδικές στιγμές . Καλό καλοκαίρι




*Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" δεν δημοσιεύει ανώνυμες επιστολές. Τα στοιχεία όσων αναγνωστών δεν θέλουν να δημοσιευτούν βρίσκονται στην διάθεση μας και προστατεύονται βάση του δημοσιογραφικού απορρήτου. Επίσης δεν δημοσιεύουμε καταγγελίες εφόσον δεν επαληθευτούν και ερευνηθούν πρώτα από εμάς τους ίδιους.