Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

Συγχαρητήριες επιστολές της βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας κ. Μπέττυς Σκούφα.

Θερμά συγχαρητήρια στην Κατερίνα Νικολαϊδου και τη Σοφία Ασουμανάκη για τη διάκρισή τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία διπλού σκιφ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κωπηλασίας, που κατέκτησαν για άλλη μια φορά απέδειξε το υψηλό επίπεδό των αθλητριών και της προπονητικής ομάδας. Έμπνευση και διδαχή η υπεράνθρωπη προσπάθειά τους για όλους μας. Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Ναυτικού ομίλου Κατερίνης και στους γονείς για την τεχνική υποστήριξη και εμψύχωση αντίστοιχα των διεθνούς κύρους αθλητριών μας.

Θερμά συγχαρητήρια στον Αιγινιακό για την άνοδό του στη Football League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, τερματίζοντας στην πρώτη θέση του ομίλου στη φετινή Football League 2 (Γ΄ Εθνική). Η πρόκριση αυτή, αποτέλεσμα αγωνιστικής προσπάθειας και τεχνικής υποστήριξης, είναι αξιέπαινη και σημαντική για τον νομό μας.

Θερμά συγχαρητήρια στο Διαγόρα Σεβαστής για την πρόκριση στην Γ΄ εθνική κατηγορία. Η κατάκτηση αυτή είναι μεγάλη επιτυχία για το πιερικό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό στον τόπο μας.

Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα της Πύδνας Κίτρους για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος. Η αγωνιστικότητα και το αθλητικό ήθος απέδειξαν για άλλη μια φορά πως είναι τα βασικά προαπαιτούμενα για την κατάκτηση της νίκης.