Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ-Μουσική πανδαισία στο Ν.Παντελεήμονα


Με μια πολύ όμορφη συναυλία κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι συνεχίστηκε το βράδυ της Τετάρτης στην πλατεία του Ν.Παντελεήμονα το πρόγραμμα του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου.
Πρωταγωνίστρια της βραδιάς η Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Νίκου Πατρή.

Ακούστηκαν τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο, αγαπήθηκαν διαχρονικά και πλημμύρισαν μελωδικά την πλατεία του Παντελεήμονα που κατακλύσθηκε από κόσμο.

Στην ερμηνεία η Φιλιώ Σέρβου, ο Νίκος Μπίνος, Σοφία Σινιστίδου, η Χρηστίδου Έλενα, η Κορινιώτη Ελένη, η Ανδρομάχη Καραγκούνη και η Αλεξάνδρα Καρυπίδου που δέχθηκαν το αβίαστο χειροκρότημα του κοινού.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΡΦΕΟ Γρ.Παπαχρήστος χάρισε στην Πρόεδρο του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ν.Παντελεήμονα κ. Κατερίνα Αγοραστού το λεύκωμα για τα 40 χρόνια του Φεστιβάλ Ολύμπου, εκφράζοντας την ιδιαίτερη ικανοποίηση του για τη συνεργασία.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Δίου Ολύμπου, του Τοπικού Συμβουλίου Ν.Παντελεήμονα και του Εκπολιτιστικού -Εξωραϊστικού Συλλόγου Ν.Παντελεήμονα.