Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία μέσα σε κλίμα συναίνεσης και με την συμμετοχή σχεδόν όλων των σωματείων η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Σ. Πιερίας.


Για μια ακόμα φορά η ποδοσφαιρική οικογένεια της Πιερίας ενωμένη παρέδωσε μαθήματα δημοκρατικών διαδικασιών και ποδοσφαιρικού πολιτισμού, παρ’ όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στη χώρα μας, τόσο σε κοινωνικό όσο και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης παρουσίασε με σαφήνεια τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό καθώς και τον προϋπολογισμό που εγκρίθηκαν ομόφωνα από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης.

Με την ίδια απόλυτη ομοφωνία εγκρίθηκαν τροποποιήσεις του καταστατικού και τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης αποδεικνύοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη και εκτίμηση των παραγόντων των ομάδων προς την Διοίκηση της Ένωσης.

Εκτίμηση και αμοιβαία εμπιστοσύνη που σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου κ. Δημήτρη Ελευθεριάδη αποτελούν θεμέλιο λίθο μια υπέροχης σχέσης που έχει οικοδομηθεί αυτά τα τρία χρόνια θητείας της διοίκησης του, κάτι που μας δεσμεύει να προσπαθήσουμε με ακόμη περισσότερες δυνάμεις να βοηθήσουμε ουσιαστικά τα σωματεία μας και να σταθούμε άξιοι συνοδοιπόροι στον τεράστιο αγώνα των παραγόντων τους.

Έτσι λοιπόν ενωμένοι και όλοι μαζί, κάτι που υποσχεθήκαμε από την πρώτη ημέρα, συνεχίζουμε με μοναδικό στόχο την πρόοδο του Πιερικού ποδοσφαίρου, ευχόμενοι σε όλους να υπάρξει μία υγιής ποδοσφαιρική χρονιά

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Ε.Π.Σ. Πιερίας