Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ «ΠΡΩΤΗ» ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ Λιτοχώρου: Σταθερή αξία στο ποδόσφαιρο της Πιερίας


Σταθερή αξία στον χώρο της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας Πιερίας αποτελεί ο ΑΠΟΛΛΩΝ Λιτοχώρου. Ο σύλλογος διαδραματίζει βασικό ρόλο και το ίδιο θα επιδιώξει και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, ακολουθώντας πιστά τους βασικούς άξονες της φιλοσοφίας του, που είναι η στελέχωση κυρίως με γηγενείς παίκτες, η ανάδειξη των ταλέντων της κωμόπολης με τη βοήθεια των πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών.

Τη Δευτέρα 1 Αυγούστου, στις 7.00 το απόγευμα, στο δημοτικό στάδιο Λιτοχώρου, ξεκίνησε η προετοιμασία με την παρουσία όλων των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Στο ανανεωμένο Δ.Σ. το κλίμα είναι θετικό και υπάρχει αισιοδοξία για την επίτευξη των στόχων και τη διατήρηση του καλού αγωνιστικού προφίλ που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια ο ΑΠΟΛΛΩΝ.

Στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας βρίσκεται ο πρόεδρος Κώστας Καψάλης, ο οποίος με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας και ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, επισήμανε: «Καλωσορίζουμε τα παιδιά που ήρθαν φέτος στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Στόχος είναι να είμαστε μέσα στην τετράδα, να προσφέρουμε καλό ποδόσφαιρο και να αναδείξουμε τα νέα παιδιά. Καλούμε τους πολυπληθείς φιλάθλους του Λιτοχώρου, και όχι μόνον, να έρθουν κοντά στην ομάδα και να την ενισχύσουν με τη φυσική τους παρουσία».

«Ο ΑΠΟΛΛΩΝ πλαισιώνεται με νεαρούς ποδοσφαιριστές και μέσα από την προπονητική εμπειρία μου θα προσπαθήσω να κάνω ανταγωνιστική την ομάδα, με ένα καλό ποδοσφαιρικό σύνολο», δήλωσε ο τεχνικός Τάκης Μυτιληναίος.

Τα μέλη του Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ έχουν οριοθετήσει τους στόχους. Ελπίζουν και πιστεύουν στην ανταπόκριση του φιλάθλου κόσμου του Λιτοχώρου, τον οποίο θέλουν να στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας. Για την πρόοδο του τόπου.

Σ.Δ.Μ.