Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ από Κατερίνη του Βασίλη Τσακιρίδη προς ΣΕΡΙΦΑΤΟ ΑΙΓΙΟΥ

Ο φίλαθλος κόσμος του Αιγίου πανηγύρισε μέσα στην Κατερίνη την άνοδο του ΣΕΡΙΦΑΤΟΥ Αιγίου στην μεγάλη κατηγορία του χάντμπολ.

Οι αθλητές του ΣΕΡΙΦΑΤΟΥ Αιγίου απέδειξαν και με το παραπάνω ότι αξίζουν την άνοδό τους στην Α1 κατηγορία του χάντμπολ, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η σκληρή εργασία, το πείσμα, η εμμονή, ο προγραμματισμός και το όραμα ήταν καθοριστικοί παράγοντες της πολυπόθητης επιτυχίας.

Επιτυχίες σαν κι αυτή δίνουν προστιθέμενη αξία στα αθλητικά δρώμενα του όμορφου Αιγίου και της Αχαΐας.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια σ’ όλη τη μεγάλη οικογένεια του ΣΕΡΙΦΑΤΟΥ, στους πρωταγωνιστές αθλητές, στο τεχνικό επιτελείο, τους παράγοντες, τη διοίκηση, τους χορηγούς και φυσικά σε όλους τους αγνούς φιλάθλους από το Αίγιο και την Κατερίνη (όπου συνδέονται με το Αίγιο) που βρέθηκαν στην Κατερίνη και στο Β΄ΔΑΚ Κατερίνης δίνοντας το βροντερό παρόν, αλλά και σε όσους συνέβαλλαν σ’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία και μας έκαναν περήφανους, πιστεύοντας ότι αυτή η συγκροτημένη ομάδα του ΣΕΡΙΦΑΤΟΥ Αιγίου θα συνεχίσει να μας εκπλήσσει όλους και στην μεγάλη Α1 κατηγορία της πατρίδας μας.


Όλοι οι συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας πραγματοποίησαν μια ζηλευτή, άξια, επίπονη και φιλόδοξη προσπάθεια χαρίζοντας συγκινήσεις και αγωνίες με τελικό σκοπό την πολυπόθητη άνοδο στην Α1 κατηγορία. Συγχαρητήρια…

Με εκτίμηση
Βασίλης Τσακιρίδης