Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

17 ΝΟΕΜΒΡΗ: ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ,ΤΙΜΗΣ & ΑΓΩΝΑ

17 ΝΟΕΜΒΡΗ: ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ,ΤΙΜΗΣ & ΑΓΩΝΑ
Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης και οι εργαζόμενοι του Νομού μας τιμούμε τους αγώνες των Αγωνιστών του Πολυτεχνείου που πάλεψαν και θυσιάστηκαν για την υπεράσπιση της δημοκρατίας, για το δικαίωμα στη μόρφωση, για το δικαίωμα στην εργασία και την αξιοπρεπή ζωή.

Σήμερα, στην επέτειο των 43 χρόνων από την εξέγερση του Νοέμβρη του ‘73, το σύνθημα ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ όχι μόνο παραμένει επίκαιρο, αλλά παίρνει και νέα χαρακτηριστικά. Για να μπει ένα τέρμα στη συνεχιζόμενη λιτότητα και τα βάσανα του ελληνικού λαού, είναι όσο ποτέ αναγκαία και απαραίτητη η ενεργός συμμετοχή των εργαζομένων, της νεολαίας, της κοινωνίας σε ένα πλατύ μέτωπο, που θα πρωταγωνιστήσει για την ανατροπή των μνημονίων και την επαναφορά των εργασιακών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων.

Το Εργατικό μας Κέντρο και οι εργαζόμενοι της Πιερίας τιμάμε τους ηρωικούς αγωνιστές του Πολυτεχνείου και καλούμε όλες και όλους να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου που θα πραγματοποιηθούν στο Νομό μας.



Κατερίνη, 14 Νοέμβρη 2016
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ