Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Κελίδης Χαράλαμπος: ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ. ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Κελίδης Χαράλαμπος: ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ. ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ
Τι μας λέει η κυρία Γεννηματά ότι το ΠΑΣΟΚ το εγκατέλειψαν Αριβίστες και λαμόγια , έπρεπε να περάσουν σαράντα χρόνια για να αντιληφθεί η κυρία Γεννηματά έστω και καθυστερημένα, ότι στο κόμμα υπήρχαν Αριβίστες και λαμόγια και μάλιστα το 90% που τους εγκατέλειψαν.

Μην ανησυχεί η κ. Γεννηματά , μείνανε στο κόμμα της και Αριβίστες και λαμόγια και βαρίδια.

Όσοι πήραν την απόφαση να το εγκαταλείψουν είναι γιατί διαφώνησαν με τη συντηρητική πολιτική με τη συνεργασία τους με τον κύριο Σαμαρά τώρα με Φαρισαϊσμό προσπαθείτε να αντιπολιτευθεί την Ν.Δ . Μήπως δεν ήταν αρκετά τρία χρόνια συνεργασίας, όπου δεν έμεινε τίποτε όρθιο, αφήσατε ένα απέραντο Νεκροταφείο.

Αλήθεια κυρία Φώφη Γεννηματά στην δεκαετία του 1980 όπου προσχώρησαν σχεδόν οι περισσότεροι αντιστασιακοί με επικεφαλής τον Μάρκο Βαφειάδη ήταν Αραβίστες; Ήταν Λαμόγια; Τι ήταν ; Κάποιοι τους χαρακτήριζαν προδότες και πουλημένους ενδεχομένως και τώρα να έχουν αυτή τη γνώμη για τους αντιστασιακούς που προσχώρησαν στο ΠΑΣΟΚ τότε.

Εφόσον ατυχήσατε και καταψηφίσατε την απλή αναλογική, τώρα κάνετε αγώνα να βρείτε συμμαχίες προκειμένου η ΑΡΙΣΤΕΡΑ να γίνει παρένθεση δε θα το καταφέρετε γιατί ούτε εσείς ούτε το εναπομένοντα ΠΑΣΟΚ έχει σχέση με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ κρίνετε από τις πράξεις και όχι και τα λεγόμενά σας.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη περί ορφανών παιδιών του Τσοχατζόπουλου. Καλά θα κάνει να φροντίσει για το ορφανό της παράταξής του.



Κελίδης Χαράλαμπος