Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης - ΔΑΣ Ωραιοκάστρου 3-0 (Δηλώσεις)

ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης - ΔΑΣ Ωραιοκάστρου 3-0 (Δηλώσεις)
Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Αρχέλαου με τον ΔΑΣ Ωραιοκάστρου, για την 1η αγωνιστική του 2ου υποομίλου του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, δηλώσεις έκαναν τόσο τεχνικοί των δύο ομάδων, όσο και η κεντρικός του Αρχέλαου Ευαγγελία Καραγιώργου.

Βασίλης Μανθάτης (ΔΑΣ Ωραιοκάστρου): "Κατ' αρχάς να δώσω συγχαρητήρια στον Αρχέλαο Κατερίνης. Έχει μία πολύ νεανική και ανταγωνιστική ομάδα και αξίζει σε όλους ένα μπράβο. Όσον αφορά την ομάδα μου, χάσαμε τον αγώνα στον τομέα της υποδοχήε. Ήμασταν πάρα πολύ κακοί. Στα κρίσιμα σημεία, που έπρεπε να τελειώσουμε τις μπάλες και να πάρουμε το side out, δεν τα καταφέραμε. Ήμασταν συνεχώς εκτός παιχνιδιού. Προσπαθήσαμε να μπούμε, αλλα δε μπορέσαμε. Η ομάδα της Κατερίνης ήταν πολύ καλύτερη τόσο στην υποδοχή, όσο και στα τελειώματα των φάσεων, αλλά και αμυντικά. Να ευχηθώ και στις δύο ομάδες, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα".


Αστέριος Τσιουπλής (ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης): "Για πρώτη αγωνιστική τα πήγαμε καλά. Να πω την αλήθεια, τα πήγαμε λίγο καλύτερα από ότι περίμενα. Σίγουρα δεν ήταν αυτό το καλύτερο παιχνίδι που μπορούμε να παίξουμε, αλλά ήταν και πρεμιέρα και ήμασταν σφιγμένοι. Ο κόσμος, που γέμισε σήμερα το γήπεδο, βοήθησε πολύ τα κορίτσια κι έγινε ένα όμορφο παιχνίδι σε αθλητική και πολιτισμένη ατμόσφαιρα. Έγινε ένα όμορφο παιχνίδι με αρκετές καλές φάσεις. Λαθάκια έγιναν και από τις δύο ομάδες, αλλά θεωρώ ότι ήμασταν πιο ψύχραιμοι και νικήσαμε δίκαια. Σίγουρα πρέπει να παίξουμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια, αλλά για πρεμίερα και με βάση το σκορ, είμαι πολύ ευχαριστημένος".



Ευαγγελία Καραγιώργου (ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης): "Ήταν η πρώτη παρουσία της ομάδας στην Α2. Είχε πολύ ένταση και πολύ, αλλά συγκροτημένο, άγχος. Πιστέψαμε στις δυνατότητές μας και τα καταφέραμε. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε ανάλογη συνέχεια γιατί υπάρχει μεγάλη δυναμική στην ομάδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που έδωσαε σήμερα το παρόν και μας βοήθησε να φτάσουμε σε αυτήν την σημαντική και ιστορική, για την ομάδα, νίκη".