Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Ο Κυριάκος Βελόπουλος στην Κατερίνη. (ΦΩΤΟ)

Ο Κυριάκος Βελόπουλος στην Κατερίνη. (ΦΩΤΟ)
Σε μια κατάμεστη αίθουσα (ΕΛΙΑ) από εκατοντάδες υποστηρικτές του μίλησε πριν από λίγο ο Κυριάκος Βελόπουλος στην Κατερίνη.

Ασχέτως αν κάποιος συμφωνεί με αυτά που λέει ο κ. Βελόπουλος, πολύ δύσκολα θα βρεθεί πολιτικό πρόσωπο που θα μαζέψει τόσο κόσμο ιδιαίτερα σε αυτή τη περίοδο απαξίωσης θεσμών και πολιτικών κομμάτων που διανύουμε στη χώρα μας.


Είδαμε οργάνωση, ανθρώπους πολλούς γύρω από τον κ. Βελόπουλο κάτι που δείχνει ότι γίνεται κάποια σοβαρή δουλειά και φυσικά είδαμε και... βιβλία!

Παρατηρήσαμε ότι ο περισσότερος κόσμος προέρχονταν από τα χωριά της Πιερίας, κάτι που δείχνει μια δυναμική του κ. Βελόπουλου εκεί, ενώ ο κόσμος υπολογίζεται να ήταν περισσότερος από 300 άτομα περίπου.

Σε αυτά που είπε προς τους δημοσιογράφους ο κ. Βελόπουλος, κρατούμε την συμπάθεια προς την Ρωσία του επικεφαλής της "Ελληνικής Λύσης", την δήλωση του κ. Βελόπουλου ότι το κόμμα του δεν είναι ούτε αριστερό, ούτε δεξιό και δεν είναι κομματικοποιημένο.

Ότι δεν έχει καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή την οποία χαρακτήρισε ναζιστικό κόμμα.
Ότι δεν έχει καλημέρα με τον κ. Καρατζαφέρη.

Κάτω της μετριότητας χαρακτήρισε Δήμο και Περιφέρεια στην Κατερίνη, αφού όπως είπε η Πιερία μένει αναξιοποίητη παρά τα μεγάλα πλεονεκτήματα της.
Έδειξε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την δυναμική που έχει το κόμμα του στην Πιερία.

Τόνισε ότι είναι από τα λίγα κόμματα που παρουσιάζουν ένα πλήρες πρόγραμμα με θέσεις και επιχειρήματα.
Έδωσε έμφαση στον πρωτογενή τομέα παραγωγής που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση όπως είπε.
Ενώ δήλωσε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κανένα άλλο κόμμα.

Σε ερώτηση μας αν θα συνεχίσει τις τηλεοπτικές εκπομπές με τις τηλεπωλήσεις βιβλίων, απάντησε ότι ναι θα τις συνεχίσει γιατί από αυτές τις εκπομπές ζουν 70-80 άνθρωποι προσωπικό που έχει μαζί του.

*Σε λίγο θα ανεβεί στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" και βίντεο από την ομιλία του κ. Βελόπουλου στην ΕΛΙΑ.