Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ Ν.Ο.ΚΑΤ. ΘΕΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΤ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

 ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ Ν.Ο.ΚΑΤ. ΘΕΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΤ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Το δεύτερο προγραμματισμένο εργομετρικό τεστ της νέας σεζόν 2016-17 για τους αθλητές κωπηλασίας όλων των αγωνιστικών κατηγοριών, πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του επικεφαλής Ομοσπονδιακού Προπονητή κ. Σ.Αθανασιάδη, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, στην Παραλία. 


Η σειρά των συγκεκριμένων δοκιμασιών που υλοποιείται από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές σε όλη την Ελλάδα, έχει σαν σκοπό τον έλεγχο της πορείας της προπόνησης-προετοιμασίας των αθλητών για τη στελέχωση της Εθνικής Ομάδας.

Στο τεστ της Τετάρτης υποβλήθηκαν 8 αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Νικολαΐδου Κ, Καραμήτρος Θ, Χαρισσόπουλος Α, Χατζησαββίδης Χ. Νάστος Σ, Δανά Ζ, Κούρτη Κ. και Καριπίδης Σ. υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού προπονητή ενώ παράλληλα ακόμη 20 αθλητές και αθλήτριες του Ν.Ο.ΚΑΤ. της κατηγορίας Παίδων-Κορασίδων, πραγματοποίησαν το τεστ υπό την επίβλεψη των προπονητών του Ν.Ο.ΚΑΤ. κων Γ.Μπικογιάννη και Κ.Φυτοπούλου. Τα συμπεράσματα της δοκιμασίας, που περιελάμβανε χρονομέτρηση στο τρέξιμο, και τεστ στα κωπηλατικά εργόμετρα, ήταν θετικά, καθώς όλοι οι αθλητές βελτίωσαν τις ατομικές τους επιδόσεις.

Ο Έφορος Δ.Σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ.
Κώστας Σακκάς.