Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Διαμαρτυρία των μαθητών-τριών του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης σήμερα το πρωί. (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Διαμαρτυρία των μαθητών-τριών του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης σήμερα το πρωί. (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Γέμισε... μουσική η πόλη της Κατερίνης σήμερα το πρωί από τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου που διαμαρτύρονταν για τα κτιριακά προβλήματα του σχολείου τους, τις ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς και την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου κτηρίου που θα στεγάσει όλες τις δομές του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης.


Έτσι λοιπόν οι μαθητές-τριες του Μουσικού Σχολείου, ξεκίνησαν την πορεία τους πηγαίνοντας πρώτα στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, στη συνέχεια στην Αντιπεριφέρεια Πιερίας όπου και συναντήθηκαν με την κ. Μαυρίδου και μετά κατευθύνθηκαν στο Δημαρχείο όπου και συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο κ. Κυραϊλίδη Χρυσόστομο.

Μετά πήγαν στα γραφεία των βουλευτών όπου κατέθεσαν τα αιτήματα τους και στην συνέχεια συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης.

* Στη διάρκεια της ημέρας θα ανέβουν στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" βίντεο από τις επαφές των μαθητών-τριών του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης με τους αρμόδιους φορείς, καθώς και μια σημαντική εξέλιξη της τελευταίας στιγμής που έχει να κάνει με την ανέγερση του κτηρίου του Μουσικού Σχολείου.





Η ΠΟΡΕΙΑ : 





















Με τον Αντιδήμαρχο Κατερίνης, Χρυσόστομο Κυραϊλίδη :






Στα γραφεία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας και με την Βουλεύτρια κ. Μπέττυ Σκούφα :










Ρεπορτάζ-Φώτο-βίντεο : Μιχάλης Κανταρτζής.