Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Δήλωση Δημήτρη Ζησιμόπουλου πολιτευτή ΑΝΕΛ

Δήλωση Δημήτρη Ζησιμόπουλου πολιτευτή ΑΝΕΛ
Η γείτονα χώρα για άλλη μια φορά δείχνει τις διαθέσεις και τους στόχους της απέναντί μας.

Φυσικά ,δεν πιστεύει κανείς ότι ο απώτερος στόχος της είναι η διεκδίκηση ελληνικών εδαφών, δεν θα τολμούσαν άλλωστε, αλλά με την ρητορική της αποσκοπεί αλλού (στα πετρέλαια της Μοσούλης και σε εσωτερική κατανάλωση, για να δικαιολογήσει την υποτίμηση κατά 14% της τουρκικής λίρας, ) κάνοντας λόγο για "τα σύνορα της καρδιάς" τους.

Κάπου όμως πρέπει να μπει ένα φρένο σε αυτήν την ξέφρενη πορεία των απαιτήσεων και διεκδικήσεων , και μέχρι στιγμής ο μόνος Έλληνας πολιτικός που έχει υψώσει ανάστημα και έχει απαντήσει όπως αρμόζει είναι ο Πάνος Καμένος.Ο Υπουργός άμυνας ,με σκληρό λόγο, απάντησε στις τουρκικές προκλήσεις και τις χαρακτήρισε όπως άρμοζε . Πολλοί του επιτέθηκαν για αυτό (βλέπε Άρης Πορτοσάλτε, που φτάνει σε σημείο να λέει πως οι Τούρκοι έχουν δίκιο για να στηρίξει την άποψή του). Είπαν ότι έπρεπε να ακολουθήσει πιο διπλωματικές οδούς. Να μην είναι τόσο απόλυτος και υποτιμητικός στις δηλώσεις του.Να είναι δηλαδή τι, διαλλακτικός?

Δυστυχώς δε βρήκε όντως την υποστήριξη που θα έπρεπε από τα κόμματα της αντιπολίτευσης..

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε και θα παραμείνουμε οι θεματοφύλακες των εθνικών μας θέσεων και το Αναγκαίο Καλό για τη χώρα.