Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2016. Xmassmiles2016 | Χαμόγελα για πάντα!

Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2016. Xmassmiles2016 | Χαμόγελα για πάντα!
Η ΟΝΝΕΔ Πιερίας χαρίζει και φέτος Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα! 

Για άλλη μια φορά μια δραστήρια χρονιά για την Οργάνωσή μας κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με χαμόγελα!

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και τις ώρες 5 μμ έως 9 μμ στο καθιερωμένο σημείο στην Πλατεία Ελευθερίας κορυφώνεται η δράση μας «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα» με τη συγκέντρωση ρούχων, τροφίμων, σχολικών ειδών, παιχνιδιών και φαρμάκων και την παράδοσή τους στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο, για την ενίσχυση του Εκκλησιαστικού Κοινωνικού Παντοπωλείου «ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣ», των Ημερησίων Συσσιτίων «ΑΡΤΟΣ Ο ΕΠΙΟΥΣΙΟΣ» και της Τράπεζας δωρεάν διανομής Ρούχων και Υποδημάτων «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ».



Η φετινή δράση γίνεται για ακόμη μια φορά σε συνεργασία με τη ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πιερίας στα γραφεία της οποίας (Πλ.Ελευθερίας & Κανάρη 2) δίνεται η δυνατότητα προσυγκέντρωσης των ειδών από τη Δευτέρα 19 έως την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου.

Καλούμε τα μέλη, τους φίλους της Οργάνωσης, αλλά και όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουν τα «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2016» και να βοηθήσουμε όλοι όσο και όπως μπορούμε το σημαντικό έργο της Φιλανθρωπικής Διακονίας της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.


Με εκτίμηση,
ΟΝΝΕΔ Πιερίας
επικοινωνία:
2351035330
6936150743