Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Το χριστουγεννιάτικο τουρνουά του Πιερικού Αρχέλαου

Το χριστουγεννιάτικο τουρνουά του Πιερικού Αρχέλαου
Με πλήρη επιτυχία διεξήχθη, την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, το χριστουγεννιάτικο τουρνουά της Ακαδημίας του Πιερικού Αρχέλαου, με την συμμετοχή των αθλητών του μη αγωνιστικών τμημάτων και όχι μόνο και με τη συνοδεία χριστουγεννιάτικων μελωδιών, με το Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης να κατακλύζεται από τους μικρούς αθλητές και τους οικείους τους, μέσα σε μία ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου ξεκίνησε από νωρίς το πρωί με την συμμετοχή των κοριτσιών της Ακαδημίας, όπου έπαιξαν οικογενειακά διπλά με τις αθλήτριες των αγωνιστικών ηλικιακών τμημάτων σε ρόλο προπονητών και διαιτητών.

Την σκυτάλη την πήραν, το απόγευμα, τα αγόρια. Και αυτά, με την σειρά τους, χωρισμένα σε ηλικιακά γκρουπ διαγωνίστηκαν και γνωρίστηκαν με τους συμπαίκτες τους των άλλων τμημάτων με τους Παίδες της ομάδας να κοουτσάρουν και να διαιτητεύουν στους αγώνες των μικρότερων αθλητών.

Στην συνέχεια άπαντες απόλαυσαν τον λιτό αλλά απολαυστικό μπουφέ που τους περίμενε, βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες και παρέλαβαν τα αναμνηστικά διπλώματα της συμμετοχής τους.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και το αντρικό τμήμα, όπως και διεθνής παίκτης της ΑΕΚ, Γιώργος Τσαλμπούρης, ο οποίος προέρχεται από την Ακαδημία του Συλλόγου.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά τμήματα Mini Αγοριών και Παίδων, φιλοξένησαν την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου τα αντίστοιχα του Άθλου Αλεξάνδρειας και έδωσαν φιλικούς αγώνες.