Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας
Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα δέχθηκε, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, μαζί με τους Περιφερειακούς Συμβούλους Στέφανο Μπιτόπουλο και Δημήτρη Τσιμήτρη και τον Επιστημονικό Συνεργάτη Δημήτρη Ρουκά, στο γραφείο της στην έδρα της Π. Ε. Πιερίας, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016, από την Φιλαρμονική της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Εντοπίων Ν. Εφέσου “Το Στουπί”, τον Ποντιακό Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Αγίου Ιωάννη “Άργος” και τον Σύλλογο Λιβαδιωτών Κατερίνης ο “Γεωργάκης Ολύμπιος”, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό εορταστικό κλίμα.

Η κα Μαυρίδου ευχαρίστησε τους φορείς και συλλόγους για την παρουσία τους και την όμορφη νότα χαράς που χάρισαν και ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλό και Ελπιδοφόρο 2017 με υγεία, αγάπη, ομόνοια, χαμόγελα, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία για τον καθένα.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας αντάλλαξε ευχές και με τους εργαζόμενους της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, τους οποίους ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαν όλη τη χρονιά.