Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Ένωση Συνταξιούχων Εμπόρων Πιερίας - Επίσκεψη στον Μητροπολίτη

Ένωση Συνταξιούχων Εμπόρων Πιερίας - Επίσκεψη στον Μητροπολίτη
Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιο πραγματοποίησαν τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας κ. Βελλής Ιωάννης, κ. Μπεκιαρόπουλος Ευάγγελος, κ. Κεσανλής Ζαχαρίας και κ. Πετρίδης Αθανάσιος.


Ο Πρόεδρος κ. Βελλής αναφέρθηκε στο μεγάλο φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η Μητρόπολη στους ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς που διανύουμε και εξήρε τον ουσιαστικό κοινωνικό ρόλο της Εκκλησίας στην τοπική κοινωνία ενώ το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως καθίσταται αναγκαίο και πολύτιμο ως συνέπεια της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνουμε όλοι μας. Ακόμη, υπογράμμισε την ειλικρινή πρόθεση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου των Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας να βοηθήσουν στο έργο αυτό με όποιον τρόπο και μέσο θεωρηθεί πρόσφορο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Γεώργιος, αφού καλωσόρισε στο γραφείο του τους εκπροσώπους των συνταξιούχων Εμπόρων του Νομού μας, τους συνεχάρη για την ανάληψη των νέων καθηκόντων τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο έργο τους. Αναφέρθηκε στις πολύπλευρες δράσεις της Μητρόπολης που μόνο σκοπό έχουν να απαλύνουν τις δυσκολίες που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μας και δήλωσε ότι θα προσφέρει πάντα την πολύτιμη αρωγή του σε ανθρώπους και ομάδες που καταβάλουν προσπάθειες για την επίτευξη του έργου αυτού.