Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας
Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας, όπως αυτή υλοποιήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Mediterannean Πολυχώρου στην Παραλία Κατερίνης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των τοπικών φορέων του Νομού μας : οι Βουλευτές Πιερίας κ. Σκούφα, κ. Τζαμακλής, κ. Καστόρης και κ. Κουκοδήμος καθώς και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστας και η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Μαυρίδου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Χατζηχριστοδούλου, ο αναπληρωτής Δημάρχου κ. Παπαζήσης, ο Προϊστάμενος ΟΑΕΕ Πιερίας κ. Αθανασιάδης και εκπρόσωποι του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κατερίνης και της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Πιερίας. Επίσης, παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. κ. Τάτσης Παντελής και ο Γενικός Γραμματέας συντονισμού κ. Κολοβός Χρήστος καθώς και αντιπροσωπείες των Σωματείων Συνταξιούχων O.A.E.E. όμορων Νομών της Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Βεροίας, Νάουσας, Φλώρινας, Γιαννιτσών και Εδέσσης.


Όλοι οι ανωτέρω απεύθυναν σύντομους χαιρετισμούς με την έναρξη της εκδήλωσης, υποσχόμενοι ότι θα είναι στο πλευρό του Σωματείου και των μελών του στα πλαίσια των καθηκόντων, αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων τους.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Κουτσής Δημήτριος και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους του Νομού μας, τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και των Σωματείων Συνταξιούχων αλλά και όλα τα μέλη του Σωματείου για την παρουσία τους στην εκδήλωση και για τη χρόνια στήριξή τους σε όλες τις δραστηριότητες του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Κατά την ομιλία του ο Πρόεδρος επιγραμματικά αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι συνταξιούχοι του κλάδου μας καθώς και στις ενέργειες του Σωματείου για τη στήριξή τους.


Ο τυχερός της εκδήλωσης που κέρδισε το φλουρί ήταν ο κ. Μαρκόπουλος Αθανάσιος, με τον αριθμό προσκλήσεως 21, μέλος του Σωματείου.

Η γιορταστική εκδήλωση συνεχίστηκε με άφθονο φαγοπότι, χορό, κέφι και ξεφάντωμα.