Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Δημήτρης Καζάκης από τη Κατερίνη: Ο λαός πρέπει να πάρει μέτρα ώστε να γίνει ξανά αφεντικό στον τόπο του!

Δημήτρης Καζάκης από τη Κατερίνη: Ο λαός πρέπει να πάρει μέτρα ώστε να γίνει ξανά αφεντικό στον τόπο του!
"Όποιος πιστεύει ότι όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας μπορούν να περάσουν και να ξαναγυρίσουμε στις παλιές καλές εποχές, ας το ξεχάσει...

Δεν υπάρχει τρόπος να πάμε πίσω στην προτέρα κατάσταση!

Και όποιος πιστεύει ότι όλα αυτά που περνάμε θα περάσουν ας το ξεχάσει και αυτό.

Αν ο λαός δεν πάρει μέτρα να γίνει αφεντικό στον τόπο του, ας ξεχάσει αυτή την χώρα!"



Σε μια σύντομη στάση του στην πόλη μας, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΠΑΜ, Δημήτρης Καζάκης συναντήθηκε με μέλη, φίλους αλλά και πολίτες που ήθελαν να τον ακούσουν, σε κεντρική καφετερία της Κατερίνης.

Μέσα από μια χαλαρή και φιλική κουβέντα, ο κ. Καζάκης ανέλυσε την δραματική κατάσταση που βρίσκεται η πατρίδα μας, έκανε προτάσεις για την έξοδο από την κρίση, με γνώμονα να μπορέσει ο κόσμος να ξυπνήσει από τον παρατεταμένο λήθαργο που βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Δεν υποσχέθηκε ότι μπορούμε να γυρίσουμε στην προηγούμενη κατάσταση, κάτι τέτοιο είπε ότι είναι αδύνατον να γίνει, αλλά αν δεν αντιδράσουμε άμεσα, τότε η πατρίδα μας κινδυνεύει με αφανισμό.

"Χάσαμε την αίσθηση της πατρίδας και αυτό είναι το χειρότερο από όλα, γιατί ο μέσος Έλληνας δεν έχει καταλάβει ακόμα τι πρέπει να προασπίσει. Νομίζει ότι το πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει είναι φορολογικό ή συνταξιοδοτικό και δεν έχει καταλάβει ότι όλο αυτό το πράγμα είναι ένα συγκεκριμένο σχέδιο για να του πάρουν την πατρίδα."

Μέσω της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" κάλεσε τον κόσμο της Κατερίνης να έρθει κοντά στο ΕΠΑΜ, να οργανωθεί και να αντισταθεί απέναντι σε όλους αυτούς που τον έχουν φέρει στην σημερινή κατάσταση.

Φεύγοντας από την Κατερίνη ο κ. Καζάκης υποσχέθηκε ότι θα ξανάρθει στην πόλη μας για την πραγματοποίηση μιας μεγάλης ομιλίας-εκδήλωσης. 

Τα μέλη του ΕΠΑΜ στην Κατερίνη οργανώνονται και σύντομα θα αρχίσουν δράσεις και συναντήσεις με την κοινωνία της πόλης με σκοπό την αφύπνιση του κόσμου και την αλλαγή της σημερινής κατάστασης.

*Στην διάρκεια της ημέρας θα ανέβουν στη "ΑΛΗΘΕΙΑ" βίντεο από την ομιλία του Δημήτρη Καζάκη στην Κατερίνη.



 *Μιχάλης Κανταρτζής
www.pierikialithia.blogspot.gr