Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Εθνική Ελπίδων - Εθνική Ουγγαρίας 2-1. (ΒΙΝΤΕΟ)

Εθνική Ελπίδων - Εθνική Ουγγαρίας 2-1. (ΒΙΝΤΕΟ)
Σκόρερ της Εθνικής ομάδας U21 ο Κατερινιώτης Λάζαρος Λάμπρου στο φιλικό με την Ουγγαρία στην Τούμπα.

Χθες στην Τούμπα μπορεί να μην είχε ΠΑΟΚ, αλλά η Εθνική Ομάδα U21 είχε φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη της Ουγγαρίας πριν από την αναμέτρηση με την Πολωνία εκτός έδρας.

Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη με τους Κουλούρη, Δεληγιαννίδη και Λάμπρου στη σύνθεσή του κέρδισε την Ουγγαρία με τον δανεικό παίκτη του ΠΑΟΚ να σημειώνει το ένα από τα δύο γκολ της ομάδας.

Το άλλο τέρμα της ομάδας της Ελλάδας πέτυχε ο Βέργος, ενώ ο παίκτης που ανήκει στον ΠΑΟΚ και είναι δανεικός στον Πανιώνιο μίλησε και μετά το τέλος της αναμέτρησης λέγοντας:

«Ήμουν ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, είμαι χαρούμενος που βοήθησα ώστε η Εθνική να κερδίσει, ήταν ο πρώτος αγώνας μας. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Είναι τιμή να φοράς το εθνόσημο, δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο πέρα από το να μπεις μέσα και να δώσεις το 100%. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από αυτό.

Είμαι ένα μήνα τώρα στον Πανιώνιο, αυτή η ομάδα έχει άστρο. Όλα τα παιδιά αναδεικνύονται με κάποιο τρόπο, έχουμε καλό κλίμα, ο ένας βοηθά τον άλλο και αυτό μας κρατάει ψηλά στην βαθμολογία».

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε εξαιρετική παρουσία στο πρώτο μέρος όταν και άνοιξε το σκορ με τον Λάμπρου στο 32' ενώ στο 43' ο Βέργος έκανε το 2-0.

Στο ημίχρονο οι δυο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές και η Ουγγαρία κατάφερε να μειώσει στο 78' με τον Ρακζ σε 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.


Ελλάδα: Κότσαρης (46’ Θεοδωράκης), Σάλιακας, Τσιμίκας, Ευαγγέλου (66’ Χατζηγιοβάνης), Καραχάλιος (78’ Αγγελόπουλος), Δώνης (66’ Βασιλούδης), Κουλούρης, Βέργος, Λάμπρου (66’Δεληγιαννίδης), Βαφέας, Γαλανόπουλος (46’ Ορφανίδης).

Ουγγαρία: Χόρβαθ, Σπάντλερ (62’ Ζιβάσκι), Λέντσερ, Κέτσκες, Κατόνα, Τσότερ (62’ Σέιμπεν), Μπάλογκ (78’ Ζολντέσι), Σάντο (78’ Κάρτικ), Μακράι (46’ Ραγκς), Πόλγκαρ, Γιάνσκο (46’ Μπεντί).


Η εθνική ελπίδων θα δώσει και δεύτερο φιλικό το Σάββατο αντιμετωπίζοντας την Πολωνία (25/3, 17:00, Stadion Miejski Wloclewek).