Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Πολυμελής αποστολή του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Πολυμελής αποστολή του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»
85 αθλητές και αθλήτριες του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» εκπροσώπησαν τον μαζικό αθλητισμό της Πιερίας, στη μεγαλύτερη γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού στη Βόρεια Ελλάδα, τον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».




Ειδικότερα, τα μέλη του συλλόγου βρέθηκαν σήμερα στην αφετηρία μαζί με 21.000 δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου φυσικής κατάστασης, από πέντε ηπείρους και 54 χώρες,  συμμετέχοντας έτσι ενεργά, στην αφιερωμένη στο Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη διοργάνωση της Θεσσαλονίκης.

«Πιστός διαχρονικά στις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι» και της ευγενούς άμιλλας, ο σύλλογός μας ταυτίζεται με το σύνθημα των διοργανωτών "Όλοι μπορούμε, όλοι συμμετέχουμε", και στέλνει και με αυτή την πολυπληθή αποστολή ένα ακόμα ηχηρό μήνυμα άθλησης και υγείας» σημειώνει σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», Αλέκος Πούλιος, ο οποίος παράλληλα ευχήθηκε «καλή συνέχεια, τερματισμούς με υγεία στους προσεχείς αγώνες, για όλα τα μέλη της μεγάλης οικογένειας του συλλόγου».

Για την ιστορία, ο Μιχάλης Παρμάκης  έκοψε πρώτος το νήμα στο μαραθώνιο, ενώ πρώτη γυναίκα που τερμάτισε ήταν η Σόνια Τσεκίνι. Τα μέλη του συλλόγου τερμάτισαν όλα με επιτυχία και ορισμένα με καλά πλασαρίσματα.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα των μελών στο μαραθώνιο και στους παράλληλους αγώνες, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του συλλόγου, με την ανακοίνωση της επίσημης έκδοσής τους,  από τους διοργανωτές.