Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης σε συνεργασία με τη Γραμματεία Επιστημονικών Φορέων της Ν.Δ. το ερχόμενο Σάββατο 10 Ιουνίου στην Κατερίνη. Ο λόγος στους επιστήμονες

Εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης σε συνεργασία με τη Γραμματεία Επιστημονικών Φορέων της Ν.Δ. το ερχόμενο Σάββατο 10 Ιουνίου στην Κατερίνη. Ο λόγος στους επιστήμονες
“Οι επιστήμονες στηρίζουν την αγορά εργασίας και συμβάλουν στην τοπική ανάπτυξη”, είναι το θέμα της ενημερωτικής εκδήλωσης που διοργανώνει η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Ν.Δ. Κατερίνης στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της να ανοίξει διαύλους επικοινωνίας με την τοπική κοινωνία, να ακούσει προτάσεις, να κάνει διάλογο και να προτείνει λύσεις.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη Γραμματεία Επιστημονικών Φορέων της Ν.Δ. το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 και ώρα 19.00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στο Διοικητήριο (4ος όροφος – 28ης Οκτωβρίου 40).

Για το λόγο αυτό εξάλλου θα βρεθούν στην Κατερίνη και θα πάρουν μέρος στις εργασίες ως εισηγητές, ο Νίκος Κωστόπουλος Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων Ν.Δ. και ο Γρηγόριος Λέων Αν. Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της Ν.Δ. προκειμένου να συζητήσουν θέματα, προτάσεις και προβληματισμούς που αφορούν την επιστημονική κοινότητα, τα συλλογικά της όργανα αλλά και μεμονωμένους επιστήμονες ανά επαγγελματικό/επιστημονικό κλάδο.

Η Γραμματεία Επιστημονικών Φορέων της Ν.Δ. έχει ως στόχο την προσέγγιση με τους, ανά την χώρα, επιστημονικούς φορείς αλλά και εν γένει με την επιστημονική κοινότητα. Στόχος της, μεταξύ άλλων, η διαμόρφωση προτάσεων, η παρουσίαση μελετών, η διοργάνωση ημερίδων και η γενικότερη ενεργοποίηση του επιστημονικού κεφαλαίου της πατρίδας μας, η οποία είναι πιο αναγκαία από ποτέ.

Η ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης καλεί όλους τους επιστημονικούς φορείς της Κατερίνης, συλλογικά όργανα αλλά και μεμονωμένους επιστήμονες να παρακολουθήσουν την συνάντηση εργασίας, να καταθέσουν τις προτάσεις και τις απόψεις τους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

19.05 – Έναρξη –Χαιρετισμοί

19.15 Νίκος Κωστόπουλος Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων Ν.Δ.

19.30 | Γρηγόριος Λέων Αν. Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων Ν.Δ. - Iατρός- ειδικός ιατροδικαστής – Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιατροδικαστών Ελλάδος



19.40 | Δρ.Κωνσταντίνος Χρίστογλου Γενικός Διευθυντής ΙΑΣΩ Θεσσαλίας- PhD in Chemistry (Dr.rer.nat) / MBA Διοίκηση Επιχειρήσεων / Οικονομολόγος – Μελετητής / Διδάσκων στο ΠΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (επισκ.Καθηγητής)



19.50 | Δημήτριος Κουσκουρίδης Διπλωματούχος Πολιτικός και Ηλεκτρολόγος Μηχανικός MSc, Διευθύνων Σύμβουλος Τεχνικής-Ενεργειακής Εταιρείας Cemcon, Σύμβουλος Λειτουργίας και Συντήρησης Έργων Παραχώρησης, αναπληρωματικό μέλος Κεντρικής Αντιπροσωπείας ΤΕΕ



20.00 | Ερωτήσεις-τοποθετήσεις-προτάσεις επιστημονικών φορέων -συλλόγων και επιστημόνων του Ν. Πιερίας


(Σημ. Επιστημονικοί φορείς, συλλογικά όργανα και επιστήμονες που θα πάρουν μέρος στην εκδήλωση έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις προτάσεις ή τα υπομνήματά τους και εγγράφως προς τη Γραμματεία Επιστημονικών Φορέων)



Για τη ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης
Ο Πρόεδρος
Σπύρος Κουλκουδίνας