Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης: Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2017 – Οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν σε χρόνο ρεκόρ (Δ.Τ. και VIDEO)

Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης: Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2017 – Οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν σε χρόνο ρεκόρ (Δ.Τ. και VIDEO)
Ολοκληρώθηκαν σε χρόνο ρεκόρ, οι εγγραφές στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης, για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας με θέμα “Περιπέτειες από σημείο σε σημείο”. Είναι χαρακτηριστικό, ότι σε 4 μόλις ημέρες εγγραφών, η πληρότητα έφθασε το 100% (περισσότερα από 200 παιδιά συνολικά). Όπως είναι γνωστό, η έναρξη του προγράμματος, θα γίνει την προσεχή Παρασκευή και ώρα 18:00. 


Φέτος στην Κατερίνη, στον Κορινό, καθώς και στις Δημόσιες και Δημοτικές βιβλιοθήκες όλης της χώρας από τις 16 Ιουνίου έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2017, εκτυλίσσεται ένα παιχνίδι σύνθεσης γύρω από διαφορετικά σημεία: σημεία εκκίνησης, σημεία στίξης, σημεία καμπής, σημεία ισορροπίας, σημεία των καιρών, σημεία του ορίζοντα, σημεία και τέρατα!

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017 διοργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και υλοποιείται χάρη στη συνεργασία εκατοντάδων βιβλιοθηκονόμων, εκπαιδευτικών και εθελοντών σε όλη την Ελλάδα.

Eπικοινωνία:
Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης
7ης Μεραρχίας 3
23510-24594



ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΟ


Εν τω μεταξύ, με ιδιαίτερα ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορινού. Παρακαλούνται οι γονείς, προκειμένου το κάθε παιδί να έχει τη δυνατότητα να λαμβάνει μέρος σε δράσεις του προγράμματος, να επικοινωνούν για έγκαιρη κράτηση θέσεων, στο τηλ. της Δημοτικής βιβλιοθήκης Κορινού -  2351 350 919 καθημερινά ως εξής: Δευτέρα, Τετάρτη και  Παρασκευή 08:00 π.μ. έως 14:00. Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορινού στεγάζεται σε έναν προσβάσιμο και άνετο στους επισκέπτες χώρο, δίπλα από το Δημοτικό Κατάστημα (παλαιό αρχοντικό «ΚΟΝΑΚΙ») της περιοχής.