Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου το 8ο παραδοσιακό διήμερο απο τον Μ.Π.Σ Δίου "Ο ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ"

30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου το 8ο παραδοσιακό διήμερο απο τον Μ.Π.Σ Δίου "Ο ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ"
Το 8ο κατά σειρά διήμερο, παραδοσιακό γλέντι, το οποίο διοργανώνει ο Μ.Π.Σ. Δίου “Ο ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ”, στο προαύλιο του Δημοτικού σχολείου Δίου θα διεξαχθεί την Παρασκευή 30 Ιουνίου και το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017. Το παραδοσιακό γλέντι του διημέρου δεσπόζει ψηλά όχι μόνο στην “ατζέντα” των κατοίκων του Δίου αλλά ολόκληρης της Πιερίας και των γύρω νομών.


Αυτό που το κάνει μοναδικό και αναγνωρισμένο στο ευρύ κοινό και μάλιστα με μεγάλη απήχηση στο κόσμο είναι η άρτια οργάνωση, η φιλοξενία που προσφέρει ο σύλλογος

αλλά φυσικά και τα ακούσματα παραδοσιακής δημοτικής μουσικής που “αντιλαλούν” στις χαράδρες και στις κορφές του Ολύμπου.

Αντώνης Κυρίτσης, Γωγώ Τσαμπά, Βασίλης Σερμπέζης, Σταύρος Μπόνιας, Νίκος Γιαννακός, Αποστόλης Ρούντος, Σούλα Δέλιου, αδερφοί Ραφαηλίδη, είναι μερικά από τα ονόματα των τραγουδιστών που έχουν επισκεφτεί και ξεσήκωσαν τον κόσμο με τα τραγούδια τους.

Πιστός στο ραντεβού του, ο Μ.Π.Σ. Δίου “Ο ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ”, διοργανώνει και φέτος το 8ο διήμερο γλέντι την Παρασκευή 30 Ιουνίου και οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και να γλεντήσουν με την μεγάλη φωνή του δημοτικού τραγουδιού ΤΖΕΝΗ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ την οποία θα πλαισιώνει ο ταλαντούχος τραγουδιστής ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ, στο κλαρίνο ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ.

Το Σάββατο 1 Ιουλίου την σκυτάλη στο τραγούδι θα πάρουν η κυρία του Σαρακατσάνικου τραγουδιού ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΑΚΟΥ-ΜΠΟΝΙΑ , ο πολλά υποσχόμενος ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΦΑΤΖΗΣ και ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΝΙΩΤΗΣ, στο κλαρίνο ο ΠΑΝΟΣ ΚΩΤΡΟΤΣΟΣ.

Ένα διήμερο, με γνήσια παραδοσιακά ακούσματα από μοναδικές και καθαρές φωνές.

Ένα διήμερο, όπου το κέφι και το γλέντι θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σας περιμένουμε!!!