Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Λίγο πριν τη Γενική Συνέλευση

Λίγο πριν τη Γενική Συνέλευση
Βασίλης Τσακιρίδης

ΛΙΓΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΡΙΝ: ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Η ΑΓΑΠΗ είναι ένα συναίσθημα πολύ αληθινό !

Αγαπητοί φίλοι, συνταξιδιώτες της μεγάλης ιδέας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.


Υπάρχουν πολλοί λόγοι που κάποιες ομάδες θεωρούνται «μεγάλες», άλλες για τους τίτλους και τις επιτυχίες τους και άλλες γιατί η ιστορία τους είναι συνυφασμένη με την ιστορία των ανθρώπων που τις ίδρυσαν, αλλά και τις συσπείρωσαν μαζί και έδωσαν λύσεις σε δύσκολους καιρούς και καταστάσεις. Η ομάδα μας είναι ακόμη ζωντανή και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της πόλης αλλά και χάρη στον ρομαντισμό και την ευγένεια των ανθρώπων που την αγαπούν όλοι το ίδιο.

Το εγχείρημα είναι πρωτόγνωρο αλλά όχι ακατόρθωτο. Πίσω από τους υποψήφιους και ενδιαφερόμενους για την ομάδα και για το Δ.Σ. δεν κρύβεται «κάποιος» αλλά ΟΛΟΙ, το μέλλον του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας δεν πρέπει να είναι απόφαση μερικών αλλά ΟΛΩΝ μας.

Καλούμε λοιπόν όλους τους φίλους/μέλη του ΠΙΕΡΙΚΟΥ να συμμετάσχουν στην Γ.Σ. της Δευτέρας 19ης Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00 στην ΕΚΑΒΗ σε μια κοινή, ανιδιοτελή προσπάθεια για τη διατήρηση της ιδέας και το μέλλον της ομάδας.

Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις υπάρχουν λύσεις με ονοματεπώνυμα και ανθρώπους.

Ήρθε η ώρα που όλοι εμείς που αγαπάμε τον ΠΙΕΡΙΚΟ πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδα της καρδιάς μας. Διότι όπως αναφέρω παραπάνω και στον τίτλο μου: Η ΑΓΑΠΗ είναι ένα συναίσθημα πολύ αληθινό!

Η αγάπη και ο σεβασμός για αυτή την ομάδα πρέπει να είναι τα δυο βασικά στοιχεία που θα χαρακτηρίσουν την προσπάθεια όλων των υποψηφίων σχημάτων και ανθρώπων.

Εγώ προσωπικά με το ενδιαφέρον να προσφέρω στην ομάδα που αγαπώ, δεν αξίωνα ποτέ κανένα υψηλό πόστο, ούτε είχα στο μυαλό μου να διεκδικήσω υψηλές διοικητικές θέσεις. Αλλά πάντα έλαβα
μέρος ως απλός υποψήφιος με μεγάλο σεβασμό, ενθουσιασμό και ενδιαφέρον ορμώμενος από διάθεση και επιθυμία να βοηθήσω και να ασχοληθώ με την ιδέα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας διότι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ δεν τελειώνει ποτέ. Με διάθεση να βοηθήσω στην υλοποίηση και ευόδωση των όποιων στόχων μας.

Οδηγός και βοηθός μου σε αυτήν την επιλογή μου στάθηκε και θα στέκεται πάντοτε η αγάπη μου για ότι αφορά τη μελανόλευκη ομάδα μας, ώστε να παρακινηθεί κάποιος να αφιερώσει τον χρόνο, χρόνο που θα μπορούσε φυσικά να τον αφιερώσει κάπου αλλού, στα πρόσωπα που αγαπά.

Ωστόσο οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν πως αν ταυτίσει κάποιος το όνομά του με έναν τόπο και μια ιδέα αυτό είναι αρετή.

Νιώθω την ανάγκη να δηλώσω την υποψηφιότητά μου ως μεμονωμένος στο δύσκολο έργο του νέου Δ.Σ. που γίνεται ακόμα δυσκολότερο από τους ψιθύρους που εξαπολύονται στην πόλη μας.

Πραγματικά δε γνωρίζω τι θα προκύψει ή αν αναγεννηθεί ξανά η ομάδα. Τώρα η ώρα του κόσμου έφτασε, να αποκτήσει η ομάδα ξανά τη δυναμικότητα που της αξίζει. Ο κόσμος πρέπει να υποστηρίξει την ένωση δυνάμεων και όχι τη διάσπαση ρίχνοντας ο ένας βολές στον άλλο. «ΕΝΩΣΗ» μικρή λέξη με μεγάλη ερμηνεία και σημασία. Ας πρυτανεύσει η λογική. Η ιδέα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που τόσο αγάπησες να συνεχίσει να έχει ελπίδα. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ.

ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ ΠΙΕΡΙΚΕ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ Σ΄ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ Με ιδιαίτερη εκτίμηση στο φίλαθλο κόσμο της Κατερίνης και της Πιερίας

Βασίλης Τσακιρίδης