Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Τουρίστας στην παραλιακή Κατερίνης, καλοκαίρι του 2017...

Τουρίστας στην παραλιακή Κατερίνης, καλοκαίρι του 2017...
Έχεις ετοιμάσει το μαγιό σου για να κάνεις τα μπάνια σου, αντηλιακό για να μην σε κάψει ο καυτός ήλιος της Ελλάδας και λες θα περάσω μια-δυο εβδομάδες χαλάρωσης, ξεκούρασης και ηρεμίας στις ακτές της Κατερίνης!!!



Αμ δε.... την πάτησες!!!

Βροχή, συννεφιά και καταιγίδες κάθε ημέρα!

Πάνε τα μπάνια σου, αλλά τουλάχιστον θα κάνεις οικονομία στο αντηλιακό!

Τι σου έμεινε καμία βόλτα στην παραλιακή, να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις να απολαύσεις έστω από μακριά την θάλασσα που ο άτιμος καιρός σου στέρησε.

Έλα ντε που και εδώ την πάτησες!!!

Έργα σε όλη την διαδρομή Παραλίας-Ολυμπιακής Ακτής...

Μηχανήματα να σκάβουν, κομπρεσέρ να δουλεύουν και μπάζα είναι η εικόνα που θα συναντήσεις αν αποφασίσεις να βγεις για περπάτημα!

Ξαναέρχεσαι Κατερίνη...;

Και άντε για τον καιρό δεν φταίει κανείς, είναι απλά θέμα γκαντεμιάς, μπορεί να την πατούσες και στα Κανάρια νησιά, ποτέ δεν ξέρεις...

Άλλα για τα έργα;

Ναι να γίνουν και χρειάζονται, δεν διαφωνεί κανείς για αυτό και το αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα πιστεύουμε ότι θα είναι πολύ καλό, αλλά γιατί τώρα μέσα στο καλοκαίρι την στιγμή που στην περιοχή μας υπάρχουν χιλιάδες τουρίστες:

Όλη τη χρονιά γιατί δεν τα κάνατε;

Δικαιολογίες του τύπου, να το κονδύλι τώρα εγκρίθηκε, να το χειμώνα φοβόμασταν για κακοκαιρία (λες και τώρα είναι καλύτερα... αλλά αυτό δεν το ξέρατε εντάξει) δεν είναι σοβαρές... Με λίγο πιο σοβαρό προγραμματισμό όλα θα μπορούσαν να είχαν γίνει χωρίς κανένα πρόβλημα.

Θα πει κάποιος : Και σιγά τη φασαρία, σε μια-δυο εβδομάδες όλα θα έχουν τελειώσει και θα μείνει μόνο η γκρίνια!

Δεν είναι έτσι...

Αυτό να το εξηγήσουμε στον τουρίστα που πήρε την άδεια του (αφού δούλευε όλη τη χρονιά) και έπεσε πάνω στις... μια-δυο εβδομάδες!

*Και κάτι ακόμα... δεν υπήρχε ελληνική εταιρεία να προμηθευτούμε τα φωτιστικά;

















*Μιχάλης Κανταρτζής
www.pierikialithia.gr
www.pierikialithia.blogspot.gr