Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα και συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών


• Σήμερα (4-6-2017) το πρωί στο 47ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Βέροιας, συγκρούστηκαν μετωπικά 2 Ι.Χ.Ε. οχήματα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 13χρονης ημεδαπής και τον τραυματισμό της 31χρονης μητέρας της και του 32χρονου πατέρα της, που επέβαιναν στο ίδιο όχημα.

Ο 32χρονος και η 31χρονη διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

• Χθες (3-6-2017) το μεσημέρι στο 3ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής οδού Νέου Παντελεήμονα – Παλαιού Παντελεήμονα Πιερίας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 60χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε χαράδρα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λιτοχώρου.

Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθησαν χθες (3-6-2017) τα ξημερώματα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, δύο άντρες ηλικίας 39 και 41 ετών, καθώς και μία 29χρονη, όλοι τους υπήκοοι της π.Γ.Δ.Μ., καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που επέβαιναν, διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 29,4 γραμμαρίων. Επίσης στην κατοχή του 39χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.