Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-17 ΝΟΕΜΒΡΗ: Τιμούμε τους αγωνιστές της Δημοκρατίας


Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης και οι εργαζόμενοι του Νομού μας τιμούμε αυτούς που 44 χρόνια πριν δεν λογάριασαν τίποτα στον αγώνα για την επανάκτηση της Δημοκρατίας και της Αξιοπρέπειας για τον ελληνικό λαό...

πάλεψαν και θυσιάστηκαν για να σταματήσει η καταπάτηση στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και να έχουν όλοι οι Έλληνες τα ίδια δικαιώματα, την δυνατότητα να εργάζονται και να ευημερούν.

Η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, Νοέμβρη του ‘73, αποτελεί ορόσημο για τους κοινωνικούς αγώνες σε αυτόν εδώ τον τόπο. Το σύνθημα ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αντηχεί για να θυμίζει την ισχύ που έχουν οι δίκαιες διεκδικήσεις αυτών των αγαθών και οι οποίες δυστυχώς είναι και σήμερα εξίσου απαραίτητες. Ένα πλατύ μέτωπο, όπως και τότε, με απαραίτητη την ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων, της νεολαίας, του συνόλου της κοινωνίας, είναι αυτό που θα βάλει τέρμα στη συνεχιζόμενη λιτότητα και τα βάσανα του ελληνικού λαού, για την ανατροπή των μνημονίων και την επαναφορά των εργασιακών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων.

Το Εργατικό μας Κέντρο και οι εργαζόμενοι της Πιερίας τιμάμε τους ηρωικούς αγωνιστές του Πολυτεχνείου και καλούμε όλες και όλους να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου που θα πραγματοποιηθούν στο Νομό μας.

Κατερίνη, 14 Νοέμβρη 2017

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ