Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ.
Η αυθόρμητη και μεγάλη προσέλευση των ψηφοφόρων στην Πιερία στις εκλογές στις 12-11-2017 για την εκλογή του επικεφαλής του Νέου Ενιαίου Πολιτικού Φορέα, ήταν μία μεγάλη και ελπιδοφόρα επιβεβαίωση ότι οι πολίτες...

θέλουν να δώσουν την ευκαιρία στην μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη για ανασυγκρότηση και δυναμική πολιτική παρέμβαση ώστε να συμβάλλει στην διαμόρφωση ενός νέου πολιτικού γίγνεσθαι για την χώρα μας με μοναδικό σκοπό την επίλυση των μεγάλων και ουσιαστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. 

Αναμφισβήτητα επιτεύχθηκε και ο δεύτερος μεγάλος στόχος, της αδιάβλητης διαδικασίας, πρωτόγνωρης για τα δεδομένα της χώρας μας με την συμμετοχή των μελών της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας με Επικεφαλής τον συνταγματολόγο Νίκο Αλιβιζάτο. 

Πολλά συγχαρητήρια όμως πρέπει να δοθούν στους εθελοντές για την μεγάλη συμβολή με υποδειγματικό τρόπο στην υλοποίηση αυτού του στόχου, που δεν θα πραγματοποιούνταν χωρίς αυτούς. Ευχαριστούμε θερμά τους ψηφοφόρους για την συμμετοχή τους. 

Η συνεισφορά σας είναι μεγάλη και θα σας περιμένουμε και την επόμενη Κυριακή.

Για την ΝΟΕ Πιερίας

Μαρία Μίχου
Νομαρχιακή εκπρόσωπος ΑΕΔΔ Πιερίας.