Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

33 Δημοτικά σχολεία και Νηπιαγωγεία έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους μέχρι σήμερα στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου.

33 δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους μέχρι σήμερα στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου.
Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους και η επιβράβευση για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου είναι μεγάλη, όταν ήδη 33 Δημοτικά σχολεία και Νηπιαγωγεία έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στο αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο Χωριό όλων μας.

2683 μαθητές και μαθήτριες, μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους επέλεξαν για ακόμη μια χρονιά το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου - Κατερίνη για να ζήσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε στην Παραμυθούπολη, στην ονειρεμένη Βιβλιοθήκη του Άη Βασίλη, στο Εργαστήρι Κατασκευών, στην παιχνιδούπολη, στην γεμάτη παιχνίδια αυλή του Καπνικού Σταθμού, στη μαγική φάτνη, στη Χώρα των Παραμυθιών και των Ταξιδιών, στο 4ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και των Γιατρών του Κόσμου για να ζήσουμε αξέχαστες γιορτές... 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.