Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Αποχώρηση του Φίλιππου Ηλιάδη απο τον συνδυασμό "Νέα Εποχή για την Κατερίνη"

Αποχώρηση του Φίλιππου Ηλιάδη απο τον συνδυασμό "Νέα Εποχή για την Κατερίνη"
Θέλω με την παρούσα ανακοίνωσή μου να ενημερώσω, ότι αποχωρώ και πλέον δεν συμμετέχω στο συνδυασμό "Νέα Εποχή για την Κατερίνη" για λόγους Αρχής και αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού.


Όταν αποφάσισα να είμαι υποψήφιος, μαζί με τους υπόλοιπους συνυποψηφίους μου είχαμε θέσει ως πρωταρχικό παράγοντα, ο συνδυασμός μας να είναι και να παραμείνει ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ & ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ να ασκεί αντιπολίτευση και να ελέγχει τη δημοτική αρχή.

Επειδή λοιπόν, μέχρι σήμερα διακρίνω ανεξήγητη πολιτική συμπεριφορά και υπευθυνότητα και επιπλέον υπάρχει σύμπτωση θέσεων, απόψεων και γραμμών με την δημοτική αρχή σε μεγάλα και κρίσιμα για το δήμο μας θέματα, αποφάσισα να αποχωρήσω από το συνδυασμό.

Ασφαλώς το ενδιαφέρον μου και η δραστηριότητά μου στα προβλήματα της πόλης δεν τελειώνουν με την αποχώρησή μου. Με μεγαλύτερη προσπάθεια, ενδιαφέρον, ωριμότητα και ανησυχίες για τα δρώμενα στο δήμο μας θα εξακολουθήσω να παρεμβαίνω, συμμετέχοντας και δηλώνοντας παρών στις εξελίξεις.

Φίλιππος Αλεξ. Ηλιάδης