Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 6 μμ στο Σιντριβάνι - Πλατάνι

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 6 μμ στο Σιντριβάνι - Πλατάνι
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πιστή στις εντολές του ΣΕΒ και των επιχειρηματικών ομίλων, φέρνει σαν τον κλέφτη στη βουλή σε άσχετο νομοσχέδιο τροπολογία που βάζει εμπόδια στην κήρυξη της απεργίας για να σημάνουν σιωπητήριο στους τόπους δουλειάς.

Πρόκειται για πράξη πολιτικής αλητείας.

Τα τσιράκια των επιχειρηματικών ομίλων,η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και όσοι θα συμφωνήσουν και θα ψηφίσουν τον απεργοκτόνο νόμο ο οποίος βάζει εμπόδια στην απεργία και τη συνδικαλιστική δράση, θα λογοδοτήσουν στην εργατική τάξη και το λαό γενικότερα.

Αν τα τσιράκια των μονοπωλίων, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ νομίζουν οτι θα βάλουν στο χέρι το εργατικό κίνημα και ιδιαίτερα το ταξικό με αυτόν τον τρόπο, πλανώνται πλάνην οικτράν.

Η συγκυβέρνηση των επιχειρηματικών ομίλων θα πάρει την απάντηση από την εργατική τάξη και το λαό τόσο στις 14 του Δεκέμβρη που είναι ημέρα πανελλαδικής απεργίας, όσο και καθημερινά στους τόπους δουλειάς. Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί.

Οι εργαζόμενοι αργούν άλλα δε λησμονούν!

ΚΑΤΩ Ο ΑΠΕΡΓΟΚΤΟΝΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ!

Όλοι στην πικετοφορία που διοργανώνει το ΠΑΜΕ σαν πρώτη απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης σήμερα 5 Δεκέμβρη στις 6μμ στο πλατάνι σιντριβάνι.

ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ!

Γραφείο τύπου Γραμματείας Πιερίας του Π.Α.ΜΕ.