Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ:Ευχές και ευχετήρια κάρτα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τα Χριστούγεννα

Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ:Ευχές και ευχετήρια κάρτα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τα Χριστούγεννα
Για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, εύχομαι από καρδιάς σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα με υγεία, ειρήνη, αγάπη και ευτυχία.

Οι γιορτές που έρχονται ενδυναμώνουν την προσδοκία μας για το καλύτερο, αποτελούν ένα όμορφο διάλειμμα από την καθημερινότητα, αποτελούν όμως και ευκαιρία για προσφορά και αλληλεγγύη σε συνανθρώπους μας, που βρίσκονται αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα.

Το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου, εύχομαι να ζεστάνει τις καρδιές μας και το πνεύμα των Χριστουγέννων να μας γαληνέψει, να γεμίσει με θετικές και αισιόδοξες σκέψεις το μυαλό μας, να φωτίσει τις ψυχές μας για να προσφέρουμε αγάπη, χαμόγελα και για να έρθουμε πιο κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και κυρίως με αυτούς που έχουν ανάγκη, κάνοντας πράξη όσα συμβολίζει η Θεία Γέννηση, την προσφορά και τη φιλαλληλία.

Η Γέννηση του Χριστού, εύχομαι ολόψυχα να αποτελέσει την απαρχή για μια νέα εποχή και να γίνει πραγματικότητα η ελπίδα που θα γεννηθεί μαζί Του. Το φωτεινό αστέρι της Βηθλεέμ ας γίνει ο «φάρος» για να βρούμε το δρόμο της ανθρωπιάς, της δημιουργίας, της προκοπής και της προόδου, που θα ακολουθήσουμε με κοινωνική συνοχή, ελπίδα, αισιοδοξία, παραγωγική διάθεση, δημιουργική σκέψη, πίστη στις δυνάμεις μας, σε αξίες και ιδανικά για μια καλύτερη κοινωνία, ένα καλύτερο αύριο που μας αξίζει.


Καλά Χριστούγεννα!
Χρόνια Πολλά!

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας
Σοφία Μαυρίδου