Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017

XmasSmiles2016 | Κανένας μόνος του!

XmasSmiles2016 | Κανένας μόνος του!
Πιστοί στο ραντεβού μας κάθε χρόνο και κλείνοντας μια ακόμη δραστήρια χρονιά χαρίσαμε “Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα”. 





Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και τις ώρες 12:00 έως 21:00 στο καθιερωμένο σημείο στην Πλατεία Ελευθερίας κορυφώθηκε η δράση μας «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα» για 8η συνεχή χρονιά με τη συγκέντρωση τροφίμων, ρούχων και σχολικών ειδών και την παράδοσή τους στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο, για την ενίσχυση του Εκκλησιαστικού Κοινωνικού Παντοπωλείου «ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣ», των Ημερησίων Συσσιτίων «ΑΡΤΟΣ Ο ΕΠΙΟΥΣΙΟΣ» και της Τράπεζας δωρεάν διανομής Ρούχων και Υποδημάτων «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ».

Η δράση έγινε για ακόμη μια φορά σε συνεργασία με τη ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πιερίας.

Πάνω από 240 συσκευασίες τροφίμων, 90 σχολικά είδη και τσάντες και 25 τεμάχια ενδυμάτων παραδόθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος παρουσία του πατρός Σταύρου Κοσέογλου και του πατρός Γεώργιου Κιτσούλη, για την ενίσχυση των φιλανθρωπικών δομών της.

Η χριστουγεννιάτικη δράση-θεσμός της ΟΝΝΕΔ Πιερίας στέφεται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία! Το σημαντικότερο πέρα από τη δραστική εμπράγματη ενίσχυση και στόχος της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας, η προώθηση της συνεργασίας και η διάχυση της ενημέρωσης για τις φιλανθρωπικές δομές και δράσεις του τόπου μας! Έτσι και φέτος καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να ενδιαφερθούν για τις δράσεις της Ιεράς Μητρόπολής μας και να ενισχύουμε όλοι με διάφορους τρόπους υποστήριξης το σημαντικό έργο της Φιλανθρωπικής Διακονίας της. Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους της ΟΝΝΕΔ Πιερίας, τη ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας, καθώς και το Δήμο Κατερίνης και όλους τους πολίτες που στήριξαν και φέτος τη δράση «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα» στην προετοιμασία, την εξέλιξη και την επιτυχημένη ολοκλήρωσή της.

Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα και το νέο έτος να έρθει με ευτυχία, δημιουργικότητα, σύνεση και αγάπη για όλους!


Με εκτίμηση,
ΟΝΝΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ