Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος παρέδωσε η «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου»

Αναγνωρίζοντας το πολυσχιδές κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος η εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» προχώρησε σε χορηγία τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Τα είδη παραδόθηκαν στους υπεύθυνους ιερείς του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Ο Τροφοδότης» Πρεσβύτερο Σταύρο Κοσέογλου και Οικον. Γεώργιο Κιτσούλη ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου της Ιεράς Μητροπόλεως, προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες.

Θερμές ευχαριστίες προς την κα Ειρήνη Ζαβρίδου, Υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας & ΕΚΕ της εταιρίας, για την πρωτοβουλία αυτή, εξέφρασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, ο οποίος υπογράμμισε ότι η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί μια πράξη ευαισθησίας και ανθρωπιάς από την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» και θα συμβάλλει ουσιαστικά στην στήριξη πολλών οικογενειών που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης και τα Ενοριακά παραρτήματά του, παρά τις πολλές δυσκολίες, έχουν κατορθώσει να στηρίζουν σταθερά και σε εβδομαδιαία βάση πεντακόσιες περίπου οικογένειες Πιεριέων με είδη διατροφής και είδη καθαριότητας και υγιεινής.