Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ - “Magic Notebook” | Το “Mαγικό σημειωματάριο” της Anna Abrahamian

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ - “Magic Notebook” | Το “Mαγικό σημειωματάριο” της Anna Abrahamian
H Anna Abrahamian παρουσιάζει την έκθεσή της με τίτλο “Magic Notebook” στο Κτήμα Μπέλλου, στον Άγιο Δημήτριο Πιερίας.


Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία την Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου, όπου επισκέπτες και φίλοι της τέχνης μυήθηκαν στην ιδιαίτερη τεχνική που ακολουθεί η καλλιτέχνιδα, καθώς και στη διαδικασία γένεσης του κάθε έργου. Το είδος της ζωγραφικής που παρουσιάζει η κ. Abrahamian προέκυψε από την εφαρμογή των μεθόδων της ρωσικής σχολής της ψυχογραφίας, όπου ο άνθρωπος, ουδετεροποιώντας το εγώ και την υποκειμενικότητά του, οδηγείται από την ψυχή του ως δημιουργική δύναμη και τα χέρια του χρησιμοποιούνται απλώς ως εργαλεία έκφρασης μιας τέχνης με αντικειμενικότητα. Παραδοσιακά, εξάλλου, οι καλλιτέχνες χάρη στις ευαισθησίες τους και τη λεπτή τους αντίληψη θεωρούνται μύστες της αλήθειας, που συνειδητά επιθυμούν να τη μεταφέρουν με το δικό τους τρόπο στον υπόλοιπο κόσμο για να τον αφυπνίσουν.




Η Anna Abrahamian γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αρμενία και ζει πλέον με την οικογένειά της στην Αθήνα. Είναι δικηγόρος & γεωπολιτική αναλύτρια και τα τελευταία χρόνια εκφράζεται με τη ζωγραφική, με την οποία ασχολείται από παιδί σε θεωρητικό επίπεδο. Ο Όλυμπος και το Κτήμα Μπέλλου στάθηκαν πηγή έμπνευσης και πεδίο καλλιτεχνικής δημιουργίας για την ίδια, γι’ αυτό και αποτέλεσαν τον πρώτο σταθμό της έκθεσης. Αμέσως μετά, τα έργα της θα ταξιδέψουν στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

To Κτήμα Μπέλλου είναι υπερήφανο που φιλοξενεί στους χώρους του μια έκθεση τόσο υψηλών αξιώσεων και, εκτός από την αγροτουριστική του κατεύθυνση, συνεχίζει τις δράσεις του στον τομέα της τέχνης και του πολιτισμού. Για την αναλυτική ενημέρωσή σας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και τα κοινωνικά δίκτυα του ξενοδοχείου.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 23 Ιανουαρίου. Ώρες λειτουργίας: 11.30 π. μ. - 9.30 μ. μ. Κτήμα Μπέλλου

Ε. Ο. Κατερίνης - Ελασσόνας, Άγιος Δημήτριος Πιερίας
www.ktimabellou.gr | 2351 7 70021