Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ - Παιδικός Αποκριάτικος Χορός.

Το Σάββατο ‎(10-02-2018), πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Παιδικός Αποκριάτικος χορός, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά από την Τοπική Διοίκηση Πιερίας της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί συνάδελφοι με τις οικογένειές τους, φίλοι αυτών, αλλά και φίλοι της Ένωσης τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά γιατί με την συμμετοχή τους συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία του χορού. Φυσικά πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν οι μικροί μας φίλοι, με τις εντυπωσιακές τους μεταμφιέσεις, οι οποίοι απόλαυσαν τον χορό - το παιχνίδι - τη μουσική και τις εκπλήξεις που τους είχε ετοιμάσει η Κατερίνα, η οποία είχε αναλάβει την απασχόληση - διασκέδασή τους και την ευχαριστούμε πολύ.










Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας κ. ΦΩΤΗΣ Δημήτριος στον οποίο ο Πρόεδρός μας, κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος, δώρισε λάβαρο της Τ.Δ. Πιερίας / Δ.Ε.Α. σε ένδειξη αναγνώρισης της καλής φιλίας και αγαστής συνεργασίας μεταξύ των δύο ενώσεων. Ακόμη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ιδιοκτήτη και το προσωπικό της αίθουσας δεξιώσεων "ΑΡΙΑ", που μας περιποιήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Τέλος ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς (οι οποίοι και εκφωνήθηκαν από τον Πρόεδρο) για την σημαντικότατη συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Με υγεία και έχοντας αποκτήσει πλέον εμπειρία, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, για ένα ακόμη πιο πετυχημένο πάρτυ !!! Καλή Σαρακοστή σε όλους.

"Servo per Amikeco" 
"Υπηρετώ δια της Φιλίας" 



Για το Διοικητικό Συμβούλιο 



Ο Πρόεδρος 
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος 



Ο Γεν. Γραμματέας 
ΚΙΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Αγαθάγγελος